Leapșa Curajului !

O nouă leapșa care face furori pe blogosferă. Am găsit-o după cum urmează: prima dată am dat de ea la Fluturas, apoi Issa, iute și ea cu spovedeala, (dar mi-a plăcut), după care două răcușoice au prins-o în cleștii lor Cristina și Aura. Preparatoarea acestei provocări este Anne care a avut mulți timpi și inspirație să vină cu o astfel de provocare prin caldura asta, vă dați seama 😅

Nu mai lungesc prea mult vorba că și așa este cam mult de scris și o să dureze destul, Așadar:

Să înceapă provocareaaaaa !!!

Sursa foto: google

➡️ Nume real ? Rof Ștefan

➡️ Culoarea ochilor? Albaștri deschis, dar uneori se mai închid, alteori bat spre gri. Pe-aici..

➡️ Păr? Original blond, însă cu trecerea anilor am cam pierdut nuanța, așa că sunt blond grizonat, nins aproape ☺️

➡️ Semn zodiacal ? Animalu ăla tare de cap și cu coarne spiralate 😅

➡️ Inalt/scund ? Dacă n-am mai intrat cumva la apă, atunci am 1:75 pe-acolo..

➡️ Vreun sport ? Fitness, ciclism, fotbal doar să-l joc eu..

➡️ Hobby-uri ? – sudoku, șah soccerstar, outdoors, bushcraft, tras cu pușca (nu vânătoare), cu praștia (nu în animale), belit ochii la para unui foc, ieșiri cu bicicleta, antichități, să cânt la pian și sintetizatoare și tot ce are clape negre și albe (la acordeon, nu)

➡️ Singur/luat ? Singur și liniștit la căsuța mea..

➡️ Vreun animal de companie ? preferatul meu este câinele, că de pisici nu scăpapi dacă stai la curte. Momentan sunt doar două animale pe-aici, adică eu și cu Tommy 🤭De când l-am pierdut pe Bobby nu am mai reușit să țin un cățel, dar mă gândesc să-mi aduc unul.. Apropo: Tommy de-o vreme mă caută să-i dau doar de mâncare apoi dispare ca magaru-n ceață. I-am zis că de nu vine mai des pe-acasă, îl vând. El mi-a spus: ți-o crezi tu fraiere, cine crezi că-ți mai prinde ție șoarecii și șobolanii ? Eu i-am spus să-și vadă de treabă că s-au inventat aparate cu ultrasunete și capcane și nu mai am nevoie de el.. Atunci tot el: bine guștere pa, pa, ne vedem diseară la mâncare, că știu că mă iubești ha, ha, ha, ha 🤣🤣🤣

Arhivă proprie – Tommy

➡️ Sezonul preferat ? Toate sunt frumoase, dar ca Primăvara nu-i nici una.. Nu suport aceste călduri ucigătoare care nu te lasă să ieși din casă.. Primăvara găsești tot ce vrei în ea. Voglio la Primavera !!!

➡️ Tipuri de filme ? înainte preferatele erau cele de acțiune. Știți : Arnold, Van Damme, Stallone, Jackie Chann, Acum m-am mai temperat puțin și prefer filmele inspirate din realitate, documentarele, comediile romantice, comediile cu protagonistul meu preferat care știe să se prostească – Ms. Bean🤣 dar și Jan Reno și alții..

➡️ Care ar fi data ta ideală ? Băi Anne – poate voi Damele aveți un 1 și 8 martie, 14 și 24 februarie, nu ? Ce să zic ? Eu le consider cam pe toate la fel de importante, dar hai să zic și io un 3 și 24, dar mai merge și ziua de miercuri..

➡️ Fobii – insecte (zburatoare, înțepătoare), goange, ape adânci și tulburi..

➡️ Frici – de incertitudini, de bolnavi mintal, de alcooliști (la volan), de drogați, de maniaci, de radicaliști, de bombe atomice și nucleare, de războaie și de mine când mă uit dimineața în oglindă 😅

➡️ Urăști ? Nu ! Și dacă s-ar întâmpla să fiu provocat, cu siguranță nu m-ar ține mult. Ura consider că este foarte dăunătoare chiar și pentru cel care o posedă. Din ură se nasc bătăliile, crimele, războaiele, diviziunea dintre noi și tot ce este mai rău pe lumea asta.. Trebuie să iertăm și să iubim, nicidecum să urâm pe cineva !

➡️ Ai fost vreodată aproape de moarte ? Anee, de ce te-ar interesa acest aspect ? Nu, nu te cert, întrebam doar 😊

Eu am fost chiar mort, odată pe la un an și ceva, și altădată prin 2008 nu glumesc deloc ! 😳 Este prea mult de scris despre asta, așa că dacă voi avea disponibilitate sufletească, poate voi scrie un articol legat de acest lucru. Ce vă pot spune este doar atât: moartea este frumoasă ! Nu știu dacă este valabil pentru toți oamenii, sau dacă toți oamenii au parte de ce am avut eu, dar pentru mine moartea nu mai este o sperietoare.. (asta nu înseamnă că trebuie să ne sinucidem) Nu știu dacă Stalin, Hitler, Bin Laden și alți oameni răi și cu trăsături diabolice au avut o moarte faină cum am văzut-o eu și mulți ații, dar ce vă pot spune este: să fim creștini nu religioși, să fim oameni, să iubim, să credem în divinitate, să nu facem rău premeditat cuiva, fără fanatism de nici o culoare, să iubim semenii iar Dumnezeu ne va iubi și va fi cu noi – este greu ? 🤗

➡️ Medicamente ? Foarte rar ajung pe la cutia cu leacuri. Totuși mai folosesc pentru somn medicamente naturiste cum ar fi: somnofort, relaxirem, lavandă (pastile din alea moi). Pentru gât și plamâni la mine funcționează bine decaseptul, siropul de patlagină și cel de muguri de brad. Dar și câte un paracetamol în cazuri severe de răceală.. Analgezice doar dacă vreo durerea devine insuportabilă, i-au..

➡️ Fumezi ? Nu ! Detest fumatul și încerc să ajut pe cei pasionați să scape de acest stupid obicei care produce daune colaterale. Am scris pe celălalt blog cum m-am lăsat eu de fumat, aici și aici.

➡️ Alcool ? Un medic spunea că cei care nu beau băuturi alcoolice deloc, nu sunt mai sănătoși decât cei care beau câte puțin. Eu folosesc bautura ca medicament și nicidecum ca plăcere..

Având în vedere la cât sunt de toxice substanțele cu care se stropesc viile, trebe mare grijă cum și de unde cumpărați vinul. Dacă găsiți vin de calitate sau poate chiar vi-l faceți voi, atunci este foarte bun dacă este consumat cu moderație. La fel și berea trebuie bine studiată „eticheta” și cumpărată de calitate cât mai bună și nu făcut abuz de ea. Voi publica în curând un articol întreg despre alcool, sau poate chiar două..

➡️ Orientare sexuală ? Cea evidentă, normală, bazată pe relația dintre un bărbat și o femeie.

➡️ Culoarea preferată a ochilor ? Albaștri ca cerul, dar și ochii mici și negri. Îmi mai place foarte mult și caprui deschiși. Bine, astea sunt doar mici mofturi nevalidate că până la urmă nu mă interesează acest aspect deloc dacă nu vezi ceva bun dincolo de niște ochi frumosi. Doar ziceam așa dacă tot Anne a fost curioasă..consider că dacă există chimia aia care produce legături faine intre oameni, ochii sunt doar niște ferestre prin care ne vedem unii pe alții, iar dacă ochii sunt și pe placul tău, atunci deja este un bonus uriaș 😊

➡️ Culoarea părului ? Nu am o preferință nici aici, însă la o femeie îmi doresc să văd un pic de păr mai lung. Să fie un pic mai lung decât la bărbați. Acum înțeleg și eu că pot fi diferite probleme capilare când poate cădea, sau o incărunțire prematură, dar eu mai degrabă susțin la o femeie să aibă părul ei natural așa cărunt cum este. Este părul vostru așa cum este el.. Hai totuși să vă spun că am o vinovăție la părul brunet, cel negru ca mura, dar ador și părul blond, pe cel natural.. Să fie ce trebuie dincolo de păr, că ar fi degeaba să ai părul cu fire din aur dacă minte nu-i..

➡️ Ce muzică îți place ? Nu am un standard muzical anume dar ascult muzica în funcție de starea mea. Genurile muzicale la mine sunt diverse. Ascult cu plăcere așa: dance, reggae, latino, slagăre românești și nu numai, populară mai puțin, etno puțin și country puțin.. Mai ascult multă muzică electronică, instrumentală, ambientală, psihedelică, operă mai rar, dar ascult. Manele nu, hip hop nu, rap (doar combinat), rock zgomotos nu..

➡️ Trupe/cântăreți preferați ? Am, dar după cum vă spuneam la mine muzica se cântă în funcție de starea mea și de play list-ul pe care rulează. Muzica la mine este foarte diversă și artiștii la fel. Poate de ex. să-mi placă un artist sau o trupă, dar cu siguranță sunt câteva piese mai frumoase care îmi plac în mod expres de la ei. Sunt multe genuri și artiști care îmi plac dar sunt și melodii care îmi displac. Mai dau un exemplu: Smiley nu este un gen de artist care să-mi placă, totuși are câteva piese și videoclipuri suuuper bine reușite care m-au dat pe spate și le-am ascultat, și încă le ascult de foarte multe ori.. Asult orice muzică bună și lucrată. Nu suport genurile astea comerciale care apar pe bandă rulantă și fără efect și conținut artistic – a-ți înțeles ce vreau să zic..

➡️ Caracter ? De obicei sunt împăciuitorul. Mă înțeleg bine cu mine și cu oamenii. Foarte adaptabil dar și introvertit când n-am cu cine povesti. Am și coarnele alea spiralate la mine în caz de nevoie, însă mai mult le folosesc pe post de uscător pentru ciorapi, ha, ha, ha, ha😅😅😅

➡️ Un fel de îmbrăcăminte ? În general sport, elegant sport, trening, foarte rar urc costumul pe mine.. Orice haină care nu mă încorsetează.

➡️ Pictură, fotografie ? Totdeauna am fost fascinat și pasionat de arta fotografică. Încă de copil îmi doream foarte mult un aparat foto și să pot realiza fotografii frumoase. Am cochetat și încă mai trag cu ochiul la fotografi profesioniști, mult mai buni și avansați decât mine..

Hai băiete că n-a fost chiar așa de greu. 😀😀

Cu astea fiind spuse, uite așa am mai încheiat o leapșă – ceee leapșa???

Aveți liber să vă testați curajul cu această provocare simpatică, dar nu uitați să menționați autoarea, adică pe ane.

Sursa foto: google

Cu Prietenie, Ștef !

➡️

42 de comentarii

 1. Mi-au plăcut mult răspunsurile tale, Stef, mai ales că am găsit puncte comune, sau gânduri asemănătoare. De pildă, la paragraful cu culoarea părului, mi-ai amintit de o profesoară de-a mea din generală, care la 36 de ani, avea părul ca neaua și mie îmi părea frumoasă, fiind și un om tare bun. Prin urmare, contează ansamblul, cum spuneai, ce are omul și în cap, nu numai pe cap, dar și frumusețea sufletului cred că transpare pe chip. 🙂 Și pe Smiley tot la fel ca tine, nu pot zice că îl plac, dar unele piese ale sale sunt superbe, și după gustul meu.
  M-ai amuzat povestind despre motănel, pe care mi-l imaginam exact ca în poza pe care i-ai făcut-o. 😀
  Îți mulțumesc pentru buna dispoziție din cuvintele tale!
  O seară frumoasă îți doresc! 🙂

  Apreciat de 1 persoană

 2. Auzi la el, „spovedeală” 😀😀😀
  Si ce tot ai cu Anne, parcă ar fi profiler si ne-ar trece într-o bază de date 😀😀
  … Desore moartea clinică, presupunînd că asta a fost, n-am vorbit nici eu niciodata. Nu stiu cum, cumva, parcă am vrut sa pastrez pentru mine minunea aia. Chiar asa am receptat-o atunci. Probabil și tu.
  Nu știu nimic în plus de atunci pînă azi, dar sînt sigură doar că sinucigașii și cei ce se duc forțat, ca Hitler, că zici de el, nu trec prin același lucru… Nu că n-ar fi corect, dar asa simt eu, că n-au nici dispoziție, nici timp necesar…

  Apreciat de 2 persoane

 3. Chiar ți-a plăcut leapșa asta!
  Răspunsuri – „ca la carte”- complete, complete !
  Felicitări, Ștef, și pentru articol, și pentru curaj și sinceritate, și pentru omul – copil ! ☘🌼

  Apreciat de 1 persoană

 4. Ce frumos e smecherasul Tommy!
  Nu-ti mai plac filmele cu Arnold? :)) De „Terminatorul” (1) nu ma satur. 🙂 Jackie C. si J.Reno imi plac si ei.

  N-am curajul tau, dar mi-a placut sa trag cu ochiul la raspunsurile tale. 🙂
  Saptamana faina iti doresc, Stef!

  Apreciat de 2 persoane

 5. Fiecare răspuns în parte are farmecul și amuzamentul care-ți poartă amprenta și asta mi-a plăcut cel mai mult, plus sinceritatea de care dai mereu dovadă.
  Are personalitate motanul tău și sunt sigur că-i un mare cuceritor, nu degeaba umblă teleleu după ce-și primește tainul de mâncare.
  La filme am avut și eu perioade când îmi plăcea un anumit gen, apoi altul, iar acum mă uit la acelea care transmit un mesaj, o învățătură sau bună dispoziție, comedii inteligente, nu gaguri.
  Mulțumiri pentru buna dispoziție transmisă de tine și îți doresc să-ți găsești un câine pe placul tău, dragă Ștef! 🙂

  Apreciat de 2 persoane

 6. Mă bucur mult că ți-au plăcut răspunsurile !
  Imi place mult când știu că mai sunt persoane cu care simt și gandesc la fel ca mine .😊 Să ști că eu problema încărunțirii eu o asociez cu mai multe chestii: poate fi pe bază ereditară, pe probleme de stres, de suferință emoțională, și mai pot fi și altele. Nu văd de ce și de cine să te ascunzi, dimpotrivă, ar trebui să te mândrești cu asta..
  Mă bucur că te-a amuzat povestea mea cu motănelu 😀
  Eu îți mulțumesc că ai avut răbdare să-mi citești punctele personale și că te-ai și amuzat..!
  O zi superbă de marți îți doresc, Cristina !!!

  Apreciat de 1 persoană

 7. 😀 No Scuză-mă, Issa, am scăpat-o și io😅. Păi Ane, nu știu, întrebările ei au fost de vină, câteva prea personale, dar mi-au plăcut 😊 E, e, e, este curiozitatea ei cu această leapșă și caatare ne-am conformat. Accentul l-am pus pe ea că vorba vine, eram curios și eu de unde această dorință la unele întrebări, dar nu ne băgăm, cert este că a fost frumos și chiar mi-a plăcut provocarea că altfel nu intram la „patrafir” 😀😀😀
  Despre cea cu moartea, păi dacă ea a fost așa de curioasă, eu am zis așa în mare despre ce a fost, deși nu am zis decât așa în linii mari, așa că stai liniștită că mai am multe trăiri remarcabile cu lacătul pe ele păstrate bine.. Este clar că ceilalți cu gânduri negre și îndreptate numai spre rău, nu au parte de astfel de binecuvântări, dar fiecare alege în viață ce fel de drum să aleagă..de partea binelui sau a răului se situează..
  Merci mult, Issabela, o zi superbă să ai !!!

  Apreciat de 3 persoane

 8. Da, Ana, mi-a plăcut și cumva mă simt eliberat și chiar înveți să cunoști oamenii și pe tine însuți.. Mi-ar fi plăcut să intri și tu în competiția spovedaniei 😀
  Îți mulțumesc frumos pentru gândurile și cuvintele tale frumoase, Apreciez Mult ! 🙏
  Zi de marți cu bine îți doresc, Ana !!!

  Apreciat de 1 persoană

 9. Mai certat de câteva ori.
  Nu era spovedanie, nu cred, raspunsurile îți aparțin. Am scris, că am trecut pe lăngă moarte,era sa ma calce o mașină, a trecut cu viteza luminii prin fața mea.
  Mă bucur că sunt persoane cărora nu le-au plăcut întrebările. Era un joc, fiecare putea să răspundă în felul lui.
  O zi faină!

  Apreciat de 1 persoană

 10. Mulțumesc, Stef! 🙂
  Cât privește încărunțirea, nu cred că este vorba de ascuns, ci de a părea mai tânără, asta raportat la o femeie. Despre bărbat se spune că arată distins atunci când începe a albi, așa că voi sunteți mai relaxați. 😀 Cu toate acestea, unul dintre motivele pentru care eu m-am tuns scurt este pentru că îmi doresc să nu mă mai vopsesc, deși am și eu câteva fire albe. Oare voi rezista, reuși? Timpul îmi va spune. 🙂
  O zi de marți excepțională să ai și tu!

  Apreciat de 1 persoană

 11. Tommy începe să prindă contur că vine toamna și trebuie să tragă tare să pună pe el..
  Cu ceva timp în urmă știu că mi-a fost dor să mă uit la Predator, iar la Terminator 1 nu m-am mai uitat de foarte mulți ani, asa că mi-ai deschis apetitul pentru acest film. Ce să spun, acum îmi place să văd niște filme inspirate din realitate, deși nici de astea nu mai am timp decât foarte rar..
  Pentru mine aceste provocari este un mod de relaxare, și așa ne putem cunoaște și ne simțim bine până la urmă.. Mă bucur că ai tras cu ochiul și îți mulțumesc. Săptămână faină și ție îți doresc, Diana !!!

  Apreciat de 1 persoană

 12. Mă străduiesc să fiu de fiecare dată eu cel care scrie și să-mi padtrez linia mea, deși se pare că nu sunt înțeles de fiecare persoana, dar cu timpul ne vom învăța să „descifram” limbajul fiecăruia astfel încât să intelegem și sa ne bucuram unii de alții aici pe această frumoasă „carte”.. Oooo, nu vrei să ști cum vine Tommy al meu de la cuceriri. El se bagă tare, numai că pe frontul de „luptă” al pisicuțelor mai sunt și alți motani, așa că uneori mi groază când îl văd, și îi tot spun să stea și el pe margine nu tot în linia întâi 😅
  Și eu mi-am schimbat mult genurile de film. Mă uit cu plăcere la documentare și cele inspirate din realitate. Trebe să recunoaștem că parcă prea multe artificii și efecte fără rost pun acum în filme și prea puțin au legătură cu lumea reală..
  Petre dragă, eu îți mulțumesc frumos pentru apreciere și gândurile frumoase.. Să te asculte Domnul și să îmi trimită un cățel. Îmi diresc atât de mult..! 🤗

  Apreciat de 1 persoană

 13. Ane dragă, eu încă nu realizez ce citesc aici 🤔 Tu te-ai supărat pe mine, nu-mi vine să cred ?
  Dacă este așa înseamnă că tu nu-mi cunoști ironia și nici glumele mele.. 😳
  Eu nu te-am certat absolut deloc, dimpotrivă ! Cel puțin eu nu-mi doresc, nu-mi place și nu vreau vreodată să fiu autorul unor certuri sau neînțelegeri de nici un fel, darămite aici pe blogosferă.. Să-ți mai spun ceva, și te rog din suflet să mă crezi ! Aici pe blogosferă au circulat multe provocari la care nu am participat pentru că nu m-am regăsit în ele. Dacă eu am hotărât să preiau această leapșă de la tine, atunci îți spun sigur că chiar mi-a plăcut.. Dacă erau puncte „sensibile” și greu de răspuns, atunci săream peste ele și îți ziceam de ce nu pot răspunde, dar nu a fost nici măcar un punct care să mă incomodeze.. Trebuie să mă înțelegi că am fost ironic și așa este stilul meu, glumele mele, nam ce-i face.. Te rog să mă crezi că nu a fost vorba de nici cel mai mic gând de ceartă..
  Te rog să-mi zici ce n-ai înțeles și discutăm ca între prieteni.. Okay ?
  Zi de marți superbă îți doresc !!!

  Apreciat de 1 persoană

 14. Cu mult drag !
  Acuma este adevărat că totuși la voi femeile, părul cărunt este mai greu de acceptat și că faceți tot felul de „artificii” pentru a masca cumva chestia asta, deși eu tot pe cale naturală prefer să văd un păr.. Părul cărunt, ca și vârsta, trebuie să fie o mândrie și nicidecum o spaimă.. No, așe gânghesc io 😊
  Eu zic că fiecare an care vine peste noi trebuie să ne bucure și să fim mândri de vârsta noastră, indiferent ce amprente își lasă peste noi.. Viața în sine este o luptă, iar dacă ajungem la o vârstă venerabilă, asta înseamnă că am luptat, că am vrut, că am meritat, că ne-am implicat, că ne-a păsat.. Mulți pierd și se pierd în această luptă într-un fel sau altul, dar cei puternici pică jos, se ridică se scutură și merg ma departe, cu sau fără un păr cărunt, prea puțin important.. 😊

  Apreciat de 2 persoane

 15. Să ști că nu am obicei să i-au hotărâri sub influența impulsului de moment, deși datorită entuziasmului mă mai i-a valu și pe mine, dar nu-mi pare rău. Dacă toată viața am trăi-o cu regrete și reproșuri, atunci am fi niște frustrați plictisiți de viață..
  Apropo: am participat la multe lepșe și crede-mă că uneori mă simt rușinat că mă văd singurul zimbru printre voi, și cumva mi greu, dar particip că așa cum ziceai și tu, te relaxezi și este un mod plăcut de a ne cunoaște și de a mai ieșii puțin din rutina noastră obișnuită de aici de pe blog și este un mod unic de a ne distra..😊
  Îți mulțumesc !

  Apreciat de 1 persoană

 16. Mă bucur mult că ți-au plăcut !
  Da, Tommy începe să prindă contur, dar cel mai bine va arăta de la sfârșitul lui octombrie încolo când intră într-un fel de „menopauză” când doar mănâncă și dorm până la 16 ore.. (și eu aș vrea 😅)
  Îți mulțumesc mult, Ana, zi bună să ai !!!

  Apreciat de 1 persoană

 17. Eeei lasă că fiecare are doza lui de curaj și putere. O să primești tu curajul înapoi la Primăvară cu primele flori de cireș 😊
  Păi cred că acesta este și scopul problemelor, suferințelor și eșecurilor pe care le avem, să învățăm, să ne lăsăm modelați și să ne facem mai puternici, întocmai ca o stâncă lovită de valuri, ea devine tot mai puternică cu fiecare talaz care lovește în ea, okay ?
  Ideea este să nu disperăm prin orice vom trece, și cum am eu obicei să zic, ne ridicăm de jos, ne scuturăm și mergem mai departe.. 🤗 Îți mulțumesc mult, Seară frumoasă îți doresc !

  Apreciat de 1 persoană

 18. Bravo! Frumoase și sincere răspunsuri. Nu știu dacă voi avea curaj pentru a prelua leapșa. Totuși, poate mai păstrez un pic de mister feminin 🙂🙂🙂
  Mi-am amintit de motanul de acasă, e cel mai bun amic al lui tata 🙂 Mănâncă doar cu condiția tata să stea lângă el 🙂 Chiar dacă tata nu e acasă, oricum trebuie cineva să asiste în timp ce el ,,ia masa” 🙂🙂🙂 Are niște ,,apucături” motanul ista ( îl cheamă Tom) de parcă e om 🙂
  Interesantă leapșă, provoacă la sinceritate și amintiri.

  Apreciat de 1 persoană

 19. Îți mulțumesc mult, Emilia ☺️ !
  Hai îndrăznește, serios, au fost altele mai personale. Asta chiar mi se pare distractivă.. Este terapie, joacă, și mai zâmbim la câte o întrebare..😀 O femeie tot timpul doza de mister este la ea, așa că te aștept la provocare..
  Tommy al meu mănâncă afară, iarna îi mai dau de mancare și în casă și îl las să doarmă lângă teracotă 😊
  Mă bucur că îți place, hai îndrăznește și tu !
  Seară frumoasă și o Toamnă îmbelșugată, Emilia !!!

  Apreciat de 1 persoană

 20. Faine răspunsurile tale, Ștef, am ajuns să te cunosc un piculeț mai mult. 🙂 Da’ io am o „întrebare-întrebătoare”: cum faci să dai tag în text celorlalți autori? Că uite, ai pomenit-o și pe Ann, autoarea lepșei și mi-am dat seama că la mine nu apare (îmi cer iertare, o să repar greșeala imediat). Bine, asta doar dacă vrei să-mi răspunzi, nu-i musai. 😉 Mulțumesc!

  Apreciat de 1 persoană

 21. Mă bucur că ți-au plăcut răspunsurile mele ! 😊
  Aici pe blog m-am cam lăsat descoperit întrucât am prieteni buni, sinceri și de încredere și merită să ne cunoaștem puțin aici între noi..
  Să ști că am întâmpinat și eu dificultăți în atunci când trebuia să fac tag la articol, și îi mulțumesc Potecuței că de la ea știu cum se face.. Aici este foarte simplu, dar pe blogspot este mai complicat și nu reușesc de multe ori..
  Ajut cu mare drag din ce știu, sigur!
  Îți mulțumesc mult, Aura.!

  Apreciat de 1 persoană

 22. Mă bucur mult că ai reușit !
  De multe ori și mie îmi face probleme.. La unele cuvinte trebuie să renunți la „ț” și faci doar cu t simplu așa este și la (ș) unde este doi de n sau doi de s, tot așa tai o literă. Odată am facut la final de text și nu știam de ce nu-mi face. După ce am pus punc la luat ☺️
  Seară frumoasă, Aura.!!!

  Apreciat de 2 persoane

 23. That’s right, at some point in life we ​​go through different experiences and feelings. Some less, some more .. We don’t want them, we don’t think about them, we don’t even pray for them, but these feelings could happen to anyone at any time .. Death is not as hideous as a I watch and tell movies. At least that’s not how I saw her. Obviously, it was just a few moments. What we learned from this is that: we must believe in divinity, be better with ourselves and our neighbor, and not tie our lives too mukt to this world because the universe that awaits us , does not need our garbage .. Thank you very much! I just wish you well, Monika!

  Apreciat de 1 persoană

 24. A fost mare bucurie să lecturez răspunsurile tale. Cap- coadă, toate au un farmec aparte! Cu fiecare răspuns nu ai făcut altceva decât ți-ai nuanțat potretul!
  Rămâi așa cum ești, ești foarte bine!

  Apreciat de 1 persoană

 25. Și eu mă bucur și apreciez mult cuvintele și gândurile frumoase !
  Uneori sunt prea direct și spun prea mult, cu toate că intenția mea consider că este de bine, însă nu toată lumea o poate rumega..

  Îți mulțumesc mult pentru asigurare : că sunt bine așa. Merg pe mâna ta ☺️
  Un weekend superb îți doresc, Aura !

  Apreciat de 1 persoană

 26. Deși îmi este destul de incomod să intru în profunzimea detaliilor legate de copilăria mea, dar poate dacă voi găsi puțină deschidere și voi veni cu un articol special despre acest lucru..
  Voi avea în vedere dorința ta. !

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s