Vacaaaanțăăă. 🏝️

Ce satisfacție, când dezactivezi alarmele telefonului și timp de o săptămână nu te mai strică nimeni de cap, dimineața, nu ?😃

Sursa foto: google

Da, eu am intrat oficial în concediu pentru o săptămână, așa că până spre weekend – ul săptămânii viitoare nu ne mai prea citim.. Oricum nu plec nicăieri, deocamdată sunt tot pe „cuibar”, dar am pregătit o surpriză pentru voi în următorul articol 🤗

Dacă și voi vă pregătiți de vacanță, sau urmează puțin mai târziu, atunci eu vă doresc de pe acum un concediu odihnitor și relaxant..

Cu Prietenie, Ștef !

44 de comentarii

 1. Ești drăguț, Ștef, dar nu, mulțumesc; zile de luat mai am, dar la mine e cu cântec: vine toamna, școala normală sau… nu 😅 Le drămuiesc mereu, n-am încotro!

  Apreciat de 1 persoană

 2. Și mie mi-au rămas vreo 5 zile de anul trecut, apoi am primit 2 zile bonus pentru fidelitate (cel puțin 3 ani în firmă) Mai mult ca sigur că iar se termina anul și nu reușesc nici eu să mi le folosesc.

  Apreciat de 1 persoană

 3. Îți mulțumesc mult pentru gândurile bune, Petre dragă ! Și acasă e bine, important să fim sănătoși !
  Poate diseară sau mâine voi veni cu articolul surpriză.. Zi bună îți doresc !

  Apreciază

 4. Vaaai de mine, pă tu va trebui când te întorci la servici, să-ți activezi locația și să-ți conectezi GPS-ul că tu nu vei mai ști unde îți este locația jobului.. Ha, ha, ha, ha 😅🤣🤣
  Mă bucur pentru tine !
  Concediu relaxant îți doresc, Fluturaș 🤗👍🏻💐

  Apreciat de 1 persoană

 5. Prea multe povești n-am de depănat că într-o săptămână nu prea ai ce să faci. No, ști cum îi, ca o găină pe care o eliberezi din coteț și îi dai drumu în ogradă, cam așa sunt și eu, dar voi veni cu mare drag cu ce voi putea surprinde din mers..
  Îți mulțumesc mult, la fel îți doresc și ție !!!

  Apreciază

 6. Tot timpul în vacanță este bine și relaxant 🤗
  Cu cât vacanța este mai lungă, cu atât scade cheful de a mege la lucru😀. Nu am ieșit prea departe de „ogradă”, dar a fost bine și așa.
  Vacanță plăcută îți doresc și ție dacă ești sau urmează să mergi !

  Apreciază

 7. Este meritul domnului google care ne lasă și ne oferă posibilitatea să putem căuta, sau chiar să folosim imagini de-a dreptul, uimitoare. 🤗

  Apreciază

 8. Mi te închipui în vacanță..cu bicicleta,ruxacul și aparatul de fotografiat..un carnet pentru notițe în caz de vreo idee,dar complet desprins de laptop, calculator.Cât la sută am dreptate? Reziști fără noi?.

  Apreciat de 1 persoană

 9. A fost foarte fain, deși nu am avut decât o săptămână.. Doar atât sa putut. Ai ghicit în proporție de 95 la sută. Adică aparatul foto a fost la mine doar în două zile, apoi un blocnotes am tot timpul la mine și pix deși nu le folosesc aproape deloc pentru că ideile mi le notez pe blocnotesul telefonului☺️. Este mult mai rapid.. Și de notat și de căutat când am cate ceva de găsit urgent..
  Nu, nu rezist fără voi.. Pot rezista fără yt, fără insta, fără wp, dar așa cum zicea Potecuță, ” blogul este casa mea”.
  Îți mulțumesc mult, o săptămână superbă îți doresc, Anamaria.!

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s