Pentru tine – Ana G.

Articol dedicat ! ❤️💐

Nici nu știu cum să încep acest articol și cum  să-mi potrivesc mai bine cuvintele, astfel încât, dedicația și mulțumirile mele  să ajungă acolo unde le este menirea.

Fluturas a făcut și ea AICI un articol dedicat pentru un astfel de blogger, dar și Aila are obiceiuri super faine de a promova bloguri și bloggeri în fiecare weekend..

Sursa foto: google

Eu sunt tânăr în blogosferă, dar NU sunt imun la: steluțe, aprecieri, mesaje și vizite – motiv pentru care există acest articol special dedicat pentru acești cititori fără obligații, fără datorii, fără blog, fără profil –  nici măcar un avatar nu au..dar ei  există! De ce vorbesc (la plural), pentru că sunt câțiva care ne vizitează mai mult sau mai puțin. De ce am ales-o la nominalizare pe Ana G., pentru că ea este: foarte activă, atât pe blogul meu, cât și atunci când las mesaje cititorilor, iar ea a apreciat multe comentarii la care nici măcar nu mă așteptam la o apreciere din partea cuiva, dar ea a fost acolo..

Nu știm cine este, oare contează ?    Cert este că nu este o roboțică numită Ana G. – știți de ce, pentru că ea reacționează la emoții. Acolo este foarte receptivă dacă nu v-ați dat seama. Roboții nu sunt și nici nu pot să fie, sensibili. Chiar dacă ar putea procesorul din ei să imite, dar nu în stil uman – este o diferență totală.. 

Cel puțin la mine, Ana G, a scos stelele din dotare – MUUULTE STELE – de ce a făcut-o, am spus mai sus .. De ce ar pierde cineva minute din viață citind și apreciind ceea ce-ai scris și publicat – nu mă întrebați, deșii știu răspunsul.  Dacă nu știam, nu exista acest articol.! Cert este că trebuie să fi motivat să faci asta, trebuie să-ți placă foarte mult bloggerul sau bloggerii pe care îi urmărești și citești, nu ? Dar cum este atunci când o faci gratis: fără să știe cineva că exiști pe blog, fără să-i poți întoarce favorul, fără, fără, fără ???    Ști, când primești o steluță, un like, o apreciere sau chiar mesaj sub formă de provocare, sau invitație de la un blogger. Adică, nu poți să-i spui tipului sau tipei: băăă/tuuu, intră și tu la mine pe blog și eventual lasă o impresie, chiar falow. O faci sub formă de steluță, mesaj, like, etc. pentru că este mai subtil, mai discret.. Dar când cineva ca Ana G., Iosif și unii ca ei care nici măcar un amărât de avatar nu au, dar te vizitează, te fascinează, îți dă toate stelele, poate mai primești și un mesaj de la ei – deja este bonus. Ei bine, din punctul meu de vedere, aceștia sunt cei mai fideli cititori. Una este să citești un articol pentru că așe trebe, așa se face – în special atunci când la rândul tău ești și tu vizitat, citit și împărtășit impresi – alta este să citești un articol de bună voie și ne băgat în seamă de nimeni, nu.? Bine, acum nu mă judecaț’ că știu că fiecare dintre noi avem bloguri și bloggeri pe care îi citim fără ca ei să ne citească, și fără să așteptăm ca și ei la rândul lor să ne întoarcă favorul..

La una dintre postări, (cu mai ceva timp în urmă), am primit un mesaj scurt, cu mențiunea: „îmi place cum scri și cum gândești”, (ceva de genu), dar era un cont inexistent – nici măcar nume nu avea. Era un fel de  „Z”. Să fi fost Zorro😀 Dar sa dus, sa risipit și nici nu a mai venit. Poate nici nu a văzut că i-am lăsat un mesaj de mulțumesc. Cine a fost, nu știu ? Poate un robot, poate un nene, poate o tanti, băiețel sau fetiță – poate îngerul blogosferei, oare există 😅? Nu știm cine sunt, dar ei sunt acolo și ne citesc.. Pe de-o parte te bucuri, pe de alta cumva te surprinde, însă când mesajul este drăguț, atunci știți și voi cât este de  plăcut, nu ?

Ana G., și toți anonimii fără cont, am dori să mai rămâneți pe la noi. 🤗 Am vrea să vă întoarcem gestul dar nu putem decât să vă apreciem respectuos pentru că a-ți rupt din timpul vostru prețios pentru a ne citi și aprecia ceea ce facem. Eu aș vrea să pot face mai mult și să dau tot ce este mai bun din mine, ca astfel să pot fi vrednic ca cineva să mă citească

Dragă Ana G., mulțumirile mele sunt prea minore și timide, dar se îndreaptă din tot sufletul spre tine pentru toate steluțele primite sub formă de apreciere, și pentru că ești mereu aici, să mă citești – Îți mulțumesc din suflet !!! 🙏🙏🙏 ❤️❤️❤️💐💐💐

Sursa foto: google

Cu prietenie Ștef  !

33 de comentarii

 1. Mă bucur că ai remarcat pasiunea și emoția cu care am transmis această recunoștință..
  Îți mulțumesc mult pentru apreciere și cuvintele frumoase.
  Weekend frumos îți doresc, Aila !!!

  Apreciat de 2 persoane

 2. Mă bucură mult cuvintele tale, Potecuțo !
  Asta am simțit, să-i cuprind pe toți anonimii în acest articol și să le transmit gândurile mele de recunoștință.
  Eu îți mulțumesc din suflet pentru că ai accentuat mulțumirile tale celor care ne vizitează dincolo de un cont activ, și binențeles, faptul că ai dat asigurări că Ana G. este o fată minunată.
  Weekend super fain îți doresc !!!

  Apreciat de 2 persoane

 3. Îți mulțumesc pentru menționarea mea pe blogul tău!Ai scris un articol minunat! Aș citi și comenta la toți blogerii cărora le-am dat folow dar nu apuc!cred că cei doar cu nume aleg pe wordpress câțiva și rămân urmăritori, nu vor să scrie să fie citiți urmăriți.Nu știu Iosif cum reușește având în vedere talentul său din comentarii! Ana G nu mă urmăreşte din păcate…probabil din pricina faptului că nu ştiu să-mi pun steluţe la blog 🙂 Glumesc!
  Eu pe tine şi pe Potecuţă vă admir în aceeaşi măsură!Wekend minunat Stef!

  Apreciat de 2 persoane

 4. Frumos gest! Multumesc pentru sensul de „noi” in care ai scris. Si multumesc tuturor celor care intr-un fel sau altul isi fac drum prin paginile noastre. Te imbratisez cu drag, pe tine si toata populatia wordpress, oaspeti, gazde, trecatori…

  Apreciat de 2 persoane

 5. Cu mare drag, și mie mi-a plăcut dedicația din blogul tău pentru Iosif ! Și eu am bloggeri pe care îi urmaresc dar unii dintre ei au dispărut, alții postează foarte rar.. Probabil unii dintre blogării anonimi nu au timp la dispoziție pentru a scrie și citi pe alții, dar au blogurile lor preferate pe care le citesc..
  Mă bucur mult că mai pus alături de Potecuța ca admiratori ai tăi. Deja mi-a crescut un pic mândria pentru că Potecuță este un mare blogger. Pot spune că ea a fost un punct de reper important pentru formarea mea ca blogger, pentru că o urmăresc de când mi-am făcut pagina, făcând parte dintre primi blogări, dar ea a fost dintre toți cu care am început, cea mai activă și consecventa..
  Îți mulțumesc mult pentru aprecieri și gândurile bune, Weekend plăcut îți doresc !

  Apreciat de 2 persoane

 6. Îți mulțumesc mult de tot !
  Sigur că trebuia să le mulțumesc tuturor anonimilor, altfel nu se putea. Îmbrățișarea și mulțumirile sunt reciproce..
  O weekend superb îți doresc în continuare !!!

  Apreciat de 1 persoană

 7. Frumos articol, frumos e și gestul! E foarte plăcut când cineva te apreciază necondiționat, doar că îi place ce scrii, cum gândești și ce reprezinți ca om ( cred ca vei fi de-acord că și prin ceea ce scrie o persoană poți înțelege ce fel de om e).
  Sinceră să fiu, chiar dacă în calitate de avatar nu am o poză de a mea, dar a acestui iepuraș drăguț; chiar dacă mai scriu câte ceva pe blog, niciodată nu am apreciat pe cineva cu intenția de a acumula steluțe sau comentarii. Mereu ( și pe blog și în viață) mi-am dorit obiectivitate. Citesc ce îmi place și las și pe mine ,,să mă citească ” doar cui îi place. Fie să am puține steluțe, dar sincere.
  Cititorii noștri anonimi ( la fel ca unii cu blog) au obiectivitate și asta îmi place mult.
  În fine, vorba multă ( aici -scrisul) sărăcia omului! 🙂
  Bravo pentru acest articol! Mi-a plăcut.
  Sănătate ție și tuturor celor de pe blogosferă!
  Eu mai rar pe aici din cauza ca sunt cam încărcată și derutată cu teza. Sper cât mai curând iarăși să adorm și să mă trezesc cu blogosfera 🙂

  Apreciază

 8. Îți mulțumesc frumos pentru apreciere, Emilia !
  Ăsta a fost și motivul acestui articol. Cumva mă simțeam dator pentru atâtea și atâtea vizite și aprecieri, absolut gratis, fără ca eu să-i pot oferi ceva în plus..
  Referitor la parantezele de sus: sunt absolut de acord cu tine, și să ști că mai degrabă înțeleg, și cred un om, atunci când scrie, decât atunci când vorbește – face to face.. Să ști că am observat în tot acest timp de când citesc bloguri, că există o doză mare de sinceritatea, în scris.. Cel puțin eu n-am văzut aici în blogosferă, postaci preocupați cu intimidări și alte preocupări aiurea. Cel puțin la mine pe blog nu au avut loc, decât scriitori și cititori, deosebiți..
  Bine, cu sau fără un avatar, nu are importanță, ci important e ca dincolo de avatar să fie un OM..
  La fel ca și tine, nici eu nu scriu sau public nimic pentru a-mi crește și asigura valoarea EGO-ului. Scriu atâta timp cât mă simt bine și îmi face plăcere. Când îmi va dispare plăcerea și cheful de a scrie, mă opresc.. Să ști că nici nu aș accepta vreo steluță sau un comentariu, să știu că nu sunt cu gânduri bune și sincere..
  Emilia dragă, eu apreciez enorm faptul că ai luat (probabil) o pauză din rutina ta cu învățatul, și în loc să te odihnești, ai colindat blogosfera – și pe mine – îți mulțumesc mult de cuvintele frumoase și să ști că te așteptăm să revi cât mai curând 🤗
  O după-amiază frumoasă, îți doresc !!!

  Apreciat de 1 persoană

 9. Mulțumesc frumos! Sper să revin cu creierul mai rece, că, deocamdată, iese fum din el 😀😀😀
  Cât despre blog, mă bucur și că aici am gasit oameni deosebiți, cu care ai despre ce vorbi, măcar în formă scrisă, dar e vorbă bună și de calitate, deoarece cum e vorba ceea înțeleaptă că în jur: multă lume și puțini oameni.
  Seară liniștită și inspirație!

  Apreciat de 1 persoană

 10. 😀 Cu mult drag, Emilia, și eu îți mulțumesc !
  Ha, ha, ha, ei lasă că și al meu sa prăjit astăzi de la canicula de-afară..
  Fără nici-o îndoială că blogosfera ascunde valori de oameni deosebiți. Am văzut din cele scrise, că există personalități deosebite pe blog, ceea ce ma și motivat, și mă motivează să scriu, dar mai ales să citesc scriitori așa iscusiți. Binențeles că dintre ei făcând parte și Emilia Wonc..! 🤗

  Apreciat de 1 persoană

 11. Asa este, un gest foarte frumos ai facut si te felicit. Si eu le sunt foarte recunoscatoare tuturor, bloggeri sau nu, care ajung la mine pe blog si lasa un semn ca au trecut pe acolo, ca le-a placut ceva. Le multumesc si celor care viziteaza, citesc, chiar fara a spune un cuvant. Nu toata lumea simte nevoia sa se exprime. Weekend placut!

  Apreciat de 1 persoană

 12. Îți mulțumesc mult, Ana, pentru vizită, dar mai ales pentru cuvintele frumoase !😊
  Sunt momente când pun pauză la postările mele și merg, atât la prietenii care ne citim, cât și la alți bloggeri pentru a le face vizite. Este atât de fain să poți citi despre ceea ce scriu și alți colegi și bloggeri pe care îi urmărești..
  Cât despre vizitatorii fără blog, cumva mă simțeam dator pentru ei și mereu îmi ziceam că trebuie, trebuie măcar un articol dedicat pentru ei, să fac, și nu cred că va fi singurul, după cum nici ei nu se opresc să ne facă vizite și să lase aprecieri..

  Îți mulțumesc mult Ana, în numele tuturor anonimilor, pentru că ai adăugat și mulțumirile tale pentru ei în acest comentariu.. Apreciez 🤗
  Weekend Plăcut iți Doresc !!!

  Apreciat de 1 persoană

 13. Văzând acest „fenomen” (plăcut) ca și alți prieteni bloggeri, la fel ca mine, să aibă astfel de cititori minunați, nici nu puteam să mă gândesc doar din punctul meu de vedere, pentru că probabil nu toți vor outea să facă un articol special pentru ei, așa că m-am gândit să aduc o mulțumire și recunoștință, în numele tuturor bloggerilordin comunitatea noastră, și nu numai..
  Îți mulțumesc mult, Constanța, iar eu mulțumirea ta de-aici, o trimit tuturor dragilor noștri cititori anonimi.. ☺️

  Apreciat de 1 persoană

 14. Și eu subscriu necondiționat… și gestul tău și ale ei sînt la fel de frumoase și mi-e drag să fiu printre voi, m-am cam plictisit de urîcioși, deși n-am nimic cu ei 🙂

  Apreciat de 1 persoană

 15. Îți mulțumesc frumos, Issabela pentru apreciere !
  Și mie îmi este drag și-mi face plăcere să fiu înconjurat de scriitori și cititori atât de minunați. Pe „ceilalți” îi lasăm în pace, cu speranța că ne vor lăsa și ei în pace. O seară frumoasă îți doresc !

  Apreciat de 1 persoană

 16. Asta am simțit și am hotărât ca măcar atât merită și ei, cei care ne urmăresc de atâta timp și ne apreciază fără vreun motiv anume.. Însă cea care a rămas constantă și o găsim aproape la fiecare postare cu câte o apreciere – este Ana G – căruia i-am și dedicat acest articol..
  Mulțumesc Roxy dragă pentru acest mesaj, Seară Frumoasă !

  Apreciază

 17. Hop şi eu în hora mare! Şi cum vin din depărtare, am ajuns cu întârziere!
  ANA G. Da, Ana este foarte harnică şi foarte plăcută. Este „ochiul” din umbră care ne veghează pe toți. La fel este şi Iosif. Mereu are cuvinte de laudă pentru fiecare.
  Lăudabilă este dedicația ta! 🌟🌟🌟🌟🌟🤗
  Mă alătur cu bucurie inițiativei tale!

  Apreciat de 1 persoană

 18. Bine ai intrat în această horă, Aura dragă ! O horă care i se datorează misterioasei Ana G și a altor vizitatori fără pagină de blog și fără alte datorii; doar plăcerea lor de-a ne vizita. 😇
  Îți mulțumesc mult că te-ai alăturat recunoștinței pentru acești cititori minunați, cărora de mult timp le eram dator un articol dedicat..
  Mulțumesc și de cele 5 stele !
  Îți mulțumesc în numele lor pentru gândurile și cuvintele frumoase !

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s