Leapșa despre părțile mele bune – Provocarea cu nr 5

Heeeei dragilor, acum vă rog io, lăsați-mă să mă si laud un pic.! 😀

Petre dragă, eu sper să meargă bine treaba, că dau vina pe tine dacă nu 😀 !  El ma „provocat” să-mi fac curaj și să vin și cu coala albă a versiunii mele mai bune, așa că sper să-mi și iese.. Să știți că și Issa a exagerat cu calitatea, ca mine 😀 Nu-mi prea place să mă laud, serios, mai bine și bucuros îmi place să aud când sunt lăudat de cineva, dar nu io pe io.!

Să înceapă provocareaaaaa.!!!

Sursa foto: google

Am energie de vândut: bă prieteni, nu curent electric ! Energie din energia mea.. Serios, aș vrea să vând măcar 50 la % că nici noaptea n-am stare..       Hai că v-o dau și în rate.. Și pe 12 rate, no îi bine ? Cred că Dumnezeu la mine a exagerat cu energia, nu glumesc, probabil am în mine un generator care produce „curent” și când nu trebuie.. Să fie zodia de vină, sau de la grupa 0, sau de la ochii albaștri – dar dacă cuplez ăștia trei „condensatori” ? Auziți, stați naibi deoparte să nu vă curentez 🤣🤣🤣

Știu să calc: hooo, hooooo, nu vă ambalaț !!!  Să nu vă prind pe caldura asta că vă vin idei.. Și să știți că fierul de călcat merge și cu apă distilată 😅

Și să cos la masina de cusut: fac plase, șorțuri, schimb fermuare, scurtat tivuri și să o mai și reglez, că doar creoitoria este prima mea dragoste.. Nu știu să fac rochii, fuste, pantaloni – și atât de mult îmi plac mie rochiile. Plec în Scoția, poate acolo am voie să le și port. 🙈

Și să fac masaj: iară pe caldura asta, să nu v-aud gura la careva 😋

Și să duc gunoiul la tomberon: ceee v-aț’ uitat așa urât, și asta tre’  făcută de cineva la mine in casă, nu..? Am greșit io.??

Cu aspiratorul, nu: eu n-am covor pe jos. În special vara nu există covor la mine pe jos, dar nici iarna că dupa-ceea trebe și aspirat.. 😀

Tandru când sunt amețit: no, stați, stați încet.! Nu io am zis. Așa mi sa spus de către cineva la chef că devin extrem de tandru și comic după 2 pahare.. Aveți grijă, poate dă naiba să văd prin curte vreo roabă de șampanii, tot pe caldura asta – astoițî-vă odată !!!    Nu, nici macar nu mă numesc consumator, că până beau o bere, expiră în frigider😀

Nu fumez, știți deja: mai are rost să zic ceva ?  Heeei, stați, stați că nu cert pe nimeni.. Știu că femeile fumează de 7 ori mai mult decât bărbații, no, acuma am zis-o, dar nu să vă condamn că doar aici vorbesc despre mine, nu ? Nu, serios vorbesc că nu vă  judec – pun mâna pe inimă 😳           Hai să vă zic ceva, dar acum nu glumesc – îmi vine să plâng cand văd fete tinere și extrem de frumoase că fac fumuri. Consider că ar trebui să renunțați la ele și să nu vă stricați frumusețea și banii..  Vă rog la acest punct să-mi spuneți la comentarii (cele care fumați), de ce o faceți ? Sau spuneți un Ps. scurt în care să scrieți ce vreți voi despre fumat.. Ex. Eu fumez pentru că așa vreau eu. Dar dacă Ștef va rugaaat 🙄 ?

Punctual am zis: la doamne și domnișoare accept o marjă de eroare de 30 de minute – dar să nu dea domnul să fiți înaintea mea la ora stabilită, că vă trimit înapoi acasă  – sigur ați uitat ceva pe foc, gaz pornit, ușa de la frigider deschisă sau ați venit în botoșei 😅 Lăsând gluma la o parte, chiar dacă întâlnirea este la ora 11:30 și eu vin la și 20, iar tu deja ești acolo, vă rog să mă credeți că io mă simt prost.. Dar nu este nici o problemă, deșii miramaș eu să îmi împlinesc acest moft vreodată..  😋   Vreau  să vă zic că punctualitatea este ritual la mine, și așa va fi..  Consider că punctualitatea vorbește mult despre ce fel de om organizat ești..  Cu  zimbrii mă cert dacă nu știu să fie punctuali, iar dacă se repetă, pot să rup prietenia, pentru că nu am chef să  pierd ore din viață cu întârziați și puturoși. Așa să faceți și voi, fetelor – dacă are obiceiuri din astea, fi sigură că tot așa va face – lasă-l să doaaarmă, nu-l treziți. Nici măcar nu merită să vă deranjați să faceți atâta efort pentru făt frumos din plapumă..

Respect regulile: deșii sunt facute pentru a fi încălcate, dar nu ale mele !  Fără reguli suntem sălbatici. Dacă nimeni nu ascultă de nimeni, atunci suntem oamenii fărădelegii.. Mai sunt și cazuri că încalc și eu anumite regulamente, dar o fac asumat și niciodată de șmecher..

Sunt de încredere: nu-mi trădez frații și prietenii și niciodată nu îi fur sau păgubesc de ceva, (deșii unii s-au făcut prieteni cu mine doar pentru că) .. Același lucru îl aștept și eu de la alții.. Doar trei prieteni de încredere maximă am avut în viața reală, restul nu mi-au dovedit-o.. Mereu și mereu am simțit un cuțit pe la spate sau alte abateri de la regulament.. Este greu în ziua de azi să ai prieteni, dar nu imposibil..

Cu astea fiind spuse, mă opresc aici cu speranța că nu m-am lăudat prea tare.

Voi, nimic, nimic ?  Ia puneți și voi cărțile alea norocoase pe masă, și spuneți ceva drăguț despre voi.. !      Vă implooor așa muuult !!!   Aveți dreptul să vă lăudați și să vorbiți foarte frumos despre voi, vă rog io să intrați în provocarea asta faină 🤗

Cu prietenie, Ștef !

56 de comentarii

 1. „Știu să calc”, păi așa pui tu problema?? Și noi, din clubul deja constituit al celor cărora nu le place să calce, știm :)))) prin urmare, dă-ne o adresă, ceva, să trimitem prin curier…. :)))
  Cu restul, nu zic chiar ca Aurelia, că cred că m-ar obosi atîta energie 🤔😁😁, dar vecin, da, cred c-ar fi super :))) ❤

  Apreciat de 2 persoane

 2. No tre’ să șterg naibi paragraful ăla să nu mai vadă și alții ca să am de lucru și în weekend 😀
  Îți mulțumesc mult, Issa, și eu așa vecini de treabă cum sunteți voi, chiar mi-aș dori 🤗
  Știu, știu că vă pricepeți voi la călcat, dor inceputul este mai greu în orice lucru..
  Merci fain, noapte bună, Issa !

  Apreciat de 2 persoane

 3. Ha, ha, ha, ha, ha 😅😅😅
  Nooo, pă așa tre’ să meargă treabă băi frate..Dacă ar fi și la servici o astfel de galerie, nici nu aș mai visa la pensionare 🤣🤣🤣, Merci Issa !

  Apreciat de 2 persoane

 4. Uite mă că nu m-am gândit că pot să fiu bătut cu propriile mele arme😀 Bă da vouă chiar așa vi s-o urât de tare de călcatul ăsta al hainelor ?
  Ce-i așa de greu să calci – acum io tătă energia tre’ s-o dau pentru călcat? 😀
  Merci fain, lasă, noi să fim sănătoși, Noapte bună îți doresc !!!

  Apreciat de 3 persoane

 5. Buuun, deci se mai găsește „cineva” care să ducă gunoiul, sa calce rufe, să fie tandru, să fie de încredere…
  Cred că ai stârnit invidii printre domni! ☺☺☺
  Duminică frumoasă!

  Apreciat de 2 persoane

 6. Uite ce de calități apreciate au ieșit la numărătoare! Ești numai bun de însurat, dar parcă văd că nu găsești o fată nefumătoare și punctuală. Cele bune sunt luate deja. 😉
  Să ai parte de o duminică teribil de plăcută și numai cu bucurii, dragă Ștef! 🙂

  Apreciat de 2 persoane

 7. 😀Eeei lasă că mai sunt mulți doar că încă n-au fost descoperiți, sau nu vor și ei să se laude un pic..
  Păi dacă sunt singuri, cine le duce gunoiul și cine le calcă hainele, nu ?
  Celelalte calități le descoperă fiecare. Mulțumesc mult Ana de cuvintele frumoase. Și ție o Duminică plăcută !

  Apreciat de 2 persoane

 8. Ești de apreciat, Stef, sunt tare de dorit calitățile tale și, deși nu sunt fumătoare, știu un răspuns la întrebarea ta cu fumatul. Una dintre prietenele mele fumează și mult, iar -de curând- a fost la psiholog pentru a înțelege de ce nu se poate lăsa. Acesta a întrebat-o de ce s-a luat de fumat, iar prietena mea i-a răspuns… „Ca să slăbesc!” Terapeutul a lămurit-o că de asta nu poate să se lase, fiindcă se teme (la nivel de subconștient) că se va îngrășa iar. Probabil mai sunt fete ca ea. 🙂
  O duminică frumoasă să ai, Stef!

  Apreciat de 2 persoane

 9. Tu ești motivul, Petre !
  Merci tare fain, dar deocamdată stau să-mi vindec rănile, apoi voi mai vedea..☺️
  Acum eu sunt foarte convins că sunt fete de casă chiar dacă nu fumează și poate cu o vorbă bună se va lăsa și de fumat. La punctualitate în randul fetelor, nu țin neapărat cu dinții, însă dacă nu mă lasă ca să aștept până cad petalele de la florile din buchet, este bine. Mai lucrăm și la asta, ce să facem..
  Îți mulțumesc de gândurile bune și la fel și din partea mea îți doresc o duminică superbă și liniștită!!!

  Apreciat de 2 persoane

 10. Îți mulțumesc mult de cuvintele frumoase, Cristina ! 🤗
  Nu știu ce să zic despre ce ai spus cu fumatul prietenei tale..
  Cred că sunt multe necunoscute în viața fumatorilor.. Păi am văzut și grăsuțe care fumează. Oare fumează de frică să nu slăbească ?
  Probabil la început a fost frica, sau curiozitatea, însă după un timp se instalează dependența. Gândește-te numa la faptul că zi de zi îți antrenezi psihicul, sângele și năravul ăla de a face acest obicei care în timp devine ritual.. Am o cumnată care sa îngrășat, deșii era scândură, dar tot fumează..
  Eu cred că se pot lăsa treptat și de asta, ba chiar am fost surprins de cât de hotărâte au fost multe femei. Chiar mai ambițioase ca bărbații..
  Cred că dacă ar fi cineva care să le ajute zi de zi, și binențeles, cu vorbe frumoase și blândețe, eu cred că multe ar reuși..
  Îți mulțumesc mult că ai adus în discuție acest lucru, Cristina ☺️.!
  Duminică plăcută și din partea mea!

  Apreciat de 2 persoane

 11. Hei, heei, heeei, Aila ce faci ?
  Stai nu pleca așa, staaai !!!
  Eu consider că nici măcar nu sunt calități. Sunt lucruri normale care noi oamenii ar trebui să le avem în viața noastră. Suntem oameni, suntem învățați de Dumnezeu, de părinți, de școală, de societate, deci putem fi și buni. Singurul lucru care ne deranjează ca să nu fim așa, este EGO.. Dacă fiecare am mai lăsa din el, cred că ar dispărea războaiele și ura dintre noi..
  Aila, tu ai calități, multe !
  Nuci nu este nevoie de-o Leapșă pentru a ne declara calitățile.. Oricum eu știu foarte bine că citindu-vă am descoperit multe lucruri drăguțe la voi la fiecare, așa că nu, NU este neapărat nevoie ca să ne lăudăm într-un articol. Ceea ce suntem se transmite prin ceea ce scriem..
  Eu îți mulțumesc de cuvinte frumoase, Aila, și sper că ești bine și nu supărată.?
  O Duminică frumoasă îți doresc !

  Apreciat de 3 persoane

 12. Ha, ha, ha, ha, ha 🤣🤣🤣😅😅😅
  No de data asta nu te pot ajuta..
  Nu, nu mă pricep deloc cu gătitul. Am spus și în celălalt articol, că nu numai că nu mă pricep la gătit, dar nici nu mă pasionează deloc..
  Dar ajut ! Asta o fac..!

  Apreciat de 2 persoane

 13. „Ciu leit” cu ştersul paragrafului, l-am văzut deja, nu te mai scoţi. Deci? Când venim toate la şedinţa de călcat? 😀
  bravo, ţi-a ieşit bine şi chiar meriţi să te lauzi! 😉

  Apreciat de 3 persoane

 14. Vaaaai dumnezeule, cu ce-am păcătuit 🥺
  Ce-a fost în capul meu ???
  Gata, nu mai vând nici-o energie, că deja se îngroașă treaba.. Tre’ să îmi deschid o secție de calcat că văd că este mare cerere 😅🤣
  Potecuțule, vezi că eu nu prea știu dansa și poate vă invit la o partidă, ca să vă – CALC – eu pe picioare ha, ha, ha, ha, ha 😅😅😅🤣🤣🤣

  Eeeeh, nu-mi place să mă laud, dar îți mulțumesc mult pentru cuvintele tale frumoase🤗
  O săptămână superbă îți doresc !!!

  Apreciat de 1 persoană

 15. No vezi ce-am făcut ?🤭
  Cu călcatul pe picioare nu-i voie ! ☺️
  Eeeee, lasă că știu eu cât de frumos știți voi călca, și sunteți mai atente și răbdătoare 🤗
  Să auzim doar de bine și să fim noi sănătoși, c-apoi vom mai și călca ce-i de călcat ☺️

  Apreciat de 2 persoane

 16. Faina lista calitatilor, Stef! Poti fi mandru de tine si eu cred ca esti!
  Nu stiu cat conteaza numarul prietenilor. Importanta este calitatea lor. SI daca stim ca ne sunt aproape e perfect!
  Cusutul la masina este chiar bun. Cred ca este un ajutor pretios la diverse maruntisuri si nu numai! 🙂
  Numai bine, Stef! Seara buna si o saptamana frumoasa!

  Apreciat de 2 persoane

 17. Da, pot zice că nu prea am regrete, deșii aș fi vrut să am mai multă școală, să învăț mai mult, dar asta este o altă poveste care deja nu a depins prea mult de mine.
  Văd că ști bine definiția prieteniei..
  Asa este, rămânem ancorați în prieteniile de calitate, care ne fac bine și din care și putem învăța ceva.. Ar fi rost de un articol întreg despre cum am ajuns eu să învăț croitoria, dar mă mai gândesc dacă voi veni cu o poveste.. Este bine, sigur, deșii nimeni de la noi din familie nu le prea are, și sunt și câteva dame, dar nu s-a prins de nici una, și cam tot timpul sunt solicitat să mai intervin la câte un retuș ☺️
  Îți mulțumesc mult pentru gânduri și trecerea pe-aici🤗
  O săptămână superbă îți doresc și eu, Suzana.!!!

  Apreciat de 2 persoane

 18. Acum, dacă tot te-ai lăudat cu călcatul, m-aș abona și eu. Ai putea să ne faci program.
  Voiai să vorbim despre fumat? Sigur.
  De șapte (7) luni m-am lăsat… pentru că am vrut. Acum, câteodată, nu știu ce să fac cu timpul în care fumam, căci fumam, nu glumă.😂

  Apreciat de 2 persoane

 19. Hristoase Doamneeee, ce-ai făcut cu mine ??? 😅😅😅 Constanța, io cred că voi v-ați înțeles intre voi să-mi dați voi mie de lucru ☺️☺️
  O să vă programez la călcat că n-am ce face, deja v-ați cam adunat.

  Mă bucur tare mult când aud de biruitoare care au învins fumatul.. Nu contează motivația, pe mine mă bucură enorm lucrul ăsta.. Sper să găsești cu ce să-ți umpli timpul, și știu că dacă cauți un pic, vei găsi și lucruri și moduri prin care să folosești timpul rămas..🤗
  Mulțumesc mult, Constanța și o zi de marți superbă îți doresc !!!

  Apreciat de 2 persoane

 20. Salutare, din depărtare!
  Sunt convinsă că mai ai şi alte calități, da’ modest cum eşti le-ai trecut cu vederea!! Eu ți-am spus deja că m-aş bucura să te am de vecin. Da’ ştii de ce!? Pentru maşina de cusut! Am nişte proiecte amânate din cauză că nimeni nu s-a încumetat să coase hârtie!🤣😂 Dar şi pentru poveşti!
  Numai bine!

  Apreciat de 2 persoane

 21. Ai niște calități foarte bune! Sunt sigură că ai mai multe calități pe care, probabil, nici nu prea le iei în seamă. Am rămas plăcut surprinsă că îți place să coși. Eu, fiind nepoată de croitoreasă, chiar te laud!
  Te laud și pentru calitățile indispensabile unui bărbat, adică mă refer la punctualitate, corectitudine și puterea de a fi o persoană de încredere. Da, uitasem… Și simțul umorului ( ți-a scăpat să-l adaugi la calități, fiindcă e la fel o calitate a ta).
  În fine, te laud! Mă bucur că te cunosc măcar aici.
  P.S. Îmi place mult stilul tău de a scrie, e foarte fain.

  Apreciat de 2 persoane

 22. Salutări așa mai întârziat că am niate zile cu multă treabă și cam lungi și intru greu în blogosferă..
  Eeeh, acum este bine să mai avem pus deoparte și alte părți bune, nu ?
  Mă bucur că mă vrei de vecin. Păi și eu ador vecinii de încredere și la locul lor, dar nu prea mă laud, doar că măcar nu sunt chiar ușă în ușă cu ei..
  Nu înțeleg, cum de te-a ajutat nimeni cu mașina de cusut pentru hârtie..

  Păi vreau să-ți spun că eu în practică pe hârtie ne-a învățat maestra să coasem să ne învățăm să facem cusături drepte..
  Acum chiar îmi pare rau că nu suntem vecini, că proiectele tale erau duse la bun sfârșit.. Doamne, și este atât de fain să coși pe hârtie.. În fine. Binențeles că poveștile erau bonus..
  Numai bine și ție, Aura.!!!

  Apreciat de 2 persoane

 23. 🤣😂Da, deja mi-am imaginat cum te-ai fi străduit să-mi coşi hârtiile! Păi, no! Poate s-au gândit că nu vor reuşi să facă treaba ca lumea! Dar eu nu m-am supărat! Am amânat acele proiecte pe mai târziu! Că nu de idei duc lipsă, ci de timp!
  Numai bine!

  Apreciat de 2 persoane

 24. Mulțumesc mult, Emilia ☺️
  Păi acum nu descoperim noi toată „pandora” inimii noastre. Mai lasăm ca să fim și descoperiți, deșii am observat că prin scris poți cel mai ușor să te dai de gol 🤗
  Probabil deaia îndrăgesc eu scrisul, pentru sinceritatea de aici.. Chiar dacă vrei să te ascunzi, printre litere poți ușor să fi deconspirat..
  Da, pentru cusut dau vina pe bunica. De la ea a pornit totul..
  Bunica era croitoreasă de meserie, apoi cu trecerea anilor nu mai vedea să schimbe acul și să pună ața în ac și mereu, și mereu eu era convocat pentru a o ajuta, ceea ce în timp a dus înspre treaba asta..
  Cât despre punctualitate, corectitudine, chiar și pentru umor, aici tăticul meu a fost mentor. Dânsul a vrut ca copiii lui să crească educați și să nu-l facă de minune când sunt printre oameni. Poate se mai adaugă și suferințelor trăite în mai toată copilăria care cumva ma făcut mult mai matur și pregătit de viață..
  Probabil umorul și comedia din mine, face ca să trec zâmbind prin viață și chiar și atunci când sufăr sau sunt întristat, tot incerc să zic câte „una”, astfel încât să pot zâmbi și eu și alții..
  Emilia dragă, cred că ai cam exagerat cu laudele, dar îți mulțumesc din suflet pentru toate cuvintele frumoase, 🤗

  Mă bucur mult să aud că-ți face plăcere să mă citești, și să ști că plăcerea este reciprocă 🤗

  Apreciat de 2 persoane

 25. Nu este foarte greu, ba mai mult, anumite reglaje le făceam pe o foaie de hârtie ca să vedem exact tensionarea, dar și cum duce corect transportorul.. Îi chiar fain să coși pe hârtiei 😀
  Important să nu dai uitării proiectele că poate chiar merită „batute-n cui”..
  Numai bine și ție!!!

  Apreciat de 2 persoane

 26. Îți mulțumesc mult de tot pentru generozitatea cuvintelor tale care mi-au încălzit inima.. Sper la asemenea aprecieri și cuvinte frumoase, să mă pot ridica la nivelul meritat și să dau tot ce pot mai bun, mai ales în fața unor bloggeri așa de valoroși cu multă experiență în sfera scrisului și ani grei de profesie și școală.. Uneori când aud de personalități cu așa multă pregătire, atunci mă simt atât de mic și pipernicit, încât aș vrea să stau de-o parte că sunt oameni cu adevărat pregătiți aici pe blog.. Și te rog să mă crezi, Emilia, că n-am crezut că găsesc atât de mulți oameni valoroși aici în blogosferă.. Să împărtășesc gânduri cu oameni cu facultate de litere și alte pregătiri, pentru mine înseamnă atât de mult încât nu pot exprima.. Eu am puțină școală. Poate voi scrie eu un articol cândva despre copilărie..
  Apreciez mult de tot munca ta, Emilia, și a tuturor bloggerilor de calitate și vă mulțumesc din suflet că m-ați primit în fanilia voastră..
  Da, aici pe blog am găsit o comunitate suuuper faină și de treabă de oameni valoroși și cei mai minunați prieteni virtuali. Seară superbă îți doresc, Emilia dragă !!!

  Apreciat de 2 persoane

 27. Îmi pare bine și mie să fac parte din această comunitate. Pentru mine e o satisfacție spirituală blogul și comunitatea bloggerilor. Uneori, chiar mă gândesc că această comunitate, din care facem și noi parte, e cea mai bună ( în toate sensurile acestui cuvânt).
  Cât despre școală, sinceră să fiu, am întâlnit oameni fără prea multe studii, fără diplome valoroase, însă cu o cultură generală chiar impresionantă și, respectiv, am întâlnit și dintre cei care au numeroase diplome și ,,studii” ( chiar iau intre ghilimele acest cuvânt fiindcă la ei e doar o butaforie), dar cunoștințele lasă de dorit. Mă rog, sunt oameni și oameni, studii și studii… 🙂
  Seară frumoasă cu multă inspirație!

  Apreciat de 2 persoane

 28. Foarte frumos ai spus și să ști că eu de mult timp am tot căutat să găsesc o altfel de socializare, deșii am crezut că nu există ceva mai bun decât este fb, insa și alte platforme, dar de când am dat de blogosferă, trebuie să recunosc că aici se ascunde o altă lume virtuală cu totul și cu totul specială și îmi pare atât de rău că n-am aflat acestă comunitate, cel puțin cu 10 ani mai devreme.. Așa este, ai dreptate despre ve spui cu cei cu școală, dar care probabil unora le lipsește și școala vieții, și școala din familie..
  La fel și ție, Emilia, mulțumesc de tot. Weekend superb și liniștit !!!

  Apreciat de 2 persoane

 29. Aww, Stef stie sa calce! Eu nu il pot pune pe Alex sa se apropie de fierul de calcat decat daca sunt enervata, si atunci ma sperii de ce iese din mana lui!

  Cat despre masina de cusut, bravo! Mi-am dorit sa invat, poate pe viitor. Stiu sa cos de mana, daca se pune .

  La faza cu tandru cand esti ametit, mi-am adus aminte de tata si de un tovaras de-al lui care se pupau cand se imbatau. Era amuzant de privit! :-))

  Faina lectura, multumesc! Ai grija si un weekend placut.

  Apreciat de 1 persoană

 30. Cu călcatul, trebe să am ce călca pentru că nu-mi place să-mi instalez jucăriile doar pentru a călca un tricou..
  Sigur că se pune la ce zicei, la cusutul cu mâna. Cusutul de mână este: foarte valoros, (se plătește bine) este artă, este de calitate superioară. Totuși este bine să te poți învăța să și coși. Unele cusături sunt istovitoare făcute de mână, dar cu mașina merge este distracție – să te înveți, țin pumnii !
  Am râs de numa la faza cu tatăl tău la beție 🤣
  Mă bucur că ți-a făcut plăcere acest articol. Noapte bună, Katy !!!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s