Eeee, Verde cu Ștef a împlinit un anișor 🤗

Emoții, 😁 dar trecem peste 🤗

Sursa: google foto

Cu ce să pot să încep ? 🤗 Într-o zi de 14 Martie am hotărât să intru în acestă familie a bloggingului, să zic așa. A fost un an, anul de început, de debut, de exersare și antrenament pentru acest drum frumos al blogingului, și mi-a plăcut, și m-am simțit bine, și am cunoscut oameni și prieteni frumoși, cărora vă mulțumesc din TOT sufletul. ♥️

Sursa: google foto

Desigur, nu pot să nu amintesc pe prietena mea scumpă, Rux, de la Copilărim și Provocari Verzi care practic ea a fost motivul, ea ma propulsat, de la ea am primit „instrucțiunile” și „manualul de utilizare” pentru blogging, fără de care eu NU aș fi avut blogurile. Sigur că aici apoi s-au mai adăugat și alte „roți dințate” pentru că așa funcționează lumea blogosferei. A doua prietenă de pe lista vizitelor mele zilnice, a fost Diana de la Kundalini care era mereu prezentă în aria provocărilor verzi și copilărim.

Este inevitabil dacă ai cunoscut-o pe Rux și pe Diana, să nu ajungi la Carmen de la Între vis și Realitate..🤗 Firul Ariandei continuă și mai departe, așa că depănăm în blogosferă și aflăm că dacă cumva ai intrat la rubrica de la Miercurea fără Cuvinte din tabelul lui Carmen, este imposibil să nu nimerești pe vreo potecă cu doruri multe și să nu o afli pe Potecuța. Hai să vă zic ceva despre potecuță.. Este surpriză, să nu râdeți de mine 😁

Timp de circa o lună, poate și mai bine de când am dat de blogul ei atunci la început, și făceam vizite, eu credeam în mintea mea că poteci de dor ascunde în spatele lui ca „preparator” un băiat de până în 20 de ani. Până am citit articolul acela cand era supărată pentru coletul ăla care nu a mai venit și a scris un articol despre carențele care le are curieratul de la noi din țară. Abia atunci mi-am dat seama că Potecuța de fapt este o femeie în toată firea. No așa am crezut eu, dar mi-a plăcut senzația 🤗 Te rog să mă ierți, Potecuțo 😊

Nu poți să o citești pe Potecuța și să nu dai peste trei crăiese care aproape le întâlnești simultan Ella, Zina și Suzana, apoi am aflat și doi „băieți” minunați. Alexandru de la Lumea lui Alexandru și Petru Racolța, iar de acolo a fost doar un pas până la Ina. Odată ce te pimbi hai hui prin gradina lui Ina, practic de aici ai patruns într-un alt univers plin cu blogări despre care nu voi mai putea să amintesc decat pe Aura de la Ecoarta. Dar „se mai întâmplă” să te întâlnești și cu Issabela Cotelin și Ștefan de la Dincolo de Varf..

Sigur, este un univers de blogări minunați pe care ici colea când timpul îmi mai ajunge să mai fac și eu vizite.. Îmi cer miii de scuze dacă pe cineva am neglijat.

Poate am timp să fac cândva un articol mai extins despre blog..

Vă Mulțumesc din Suflet tuturor celor care v-ați lăsat din timpul vostru pentru a-mi face vizite, pentru a apăsa steluța sau a lăsa un comentariu drăguț. Sunteți cei mai minunați prieteni 💐😘♥️

Să ne citim cu bine 🤗😊

Sursa: google foto

53 de comentarii

 1. La mulţi ani, bloguleţule! Să creşti mare şi să aduni în jurul tău cât mai mulţi oameni!
  Ştef, îţi mulţumesc mult de tot! Am râs, apoi puţin m-am speriat şi m-am şi îngrijorat. Scriu ca un adolescent? 😀 😀
  M-am speriat pentru că, din păcate, am avut parte acum, recent, de o experienţă tare urâtă, din cauză că cineva n-are simţul umorului şi n-a fost în stare să citească până la capăt un comentariu al meu şi a înţeles că-s bărbat. Şi a fost urât. Nu voi spune în ce fel, dar ce-am citit şi ce-am văzut… Doamne fereşte! Un singur pas a lipsit şi direct la poliţie m-aş fi dus.
  Sper din suflet să nu se deschidă acum cutia pandorei şi să dăm apă la moara unor săraci cu duhul.
  Hmm, mi-ai dat idei, poate voi scrie o postare să-i întreb pe cei mă citesc din 2012. Bine, aş trişa, unii mi-au fost musafiri în casă, cu alţii m-am întâlnit la cafele, cu alţii vorbesc la telefon, deci pe ei i-aş ruga să tacă, să nu zică că o femeie de un metru şi puţin, cu forme de femeie, nu prea se poate să fie bărbat. Dar să văd ce cred alţii, cei care nu m-au văzut. 😀 😀
  Îţi doresc numai şi numai bine! Inspiraţie şi bucurii multe!

  Apreciat de 6 persoane

 2. Mulțumesc mult de tot, Potecuțo!
  Aaaah, poate mai bine nu ziceam, nu știu, așa am crezut eu.. 🙄
  Ști, la început când mi-am făcut pagina, cumva m-am simțit un pic cam singur printre atâtea fete, și speriat într-un fel, că nu mă așteptam să fie băieți așa puțini care să scrie articole, și îmi doream cumva să aflu măcar câțiva bărbați blogeri, iar când te-am aflat pe tine de la Carmen din mfc și de la Diana și dupa-ceea am început sa te citesc, am zis, uite mă în sfârșit dau și eu de un băiat care scrie, dar scrie așa de frumos, serios vorbesc, până la articolul acela care ma dat de gol.. 😁 Staii liniștită, tu scri foarte fain, și îmi cer miii de scuze că te-am masculinizat un pic..🙏 🥺
  Îmi pare foarte rău de ce ți sa întâmplat !🥺
  Din păcate sunt și oameni care nu înțeleg menirea și rostul blogului, și urmăresc alte chesti. Îmi imaginez ce-o ieșit de-acolo și sunt uni care vorbesc foarte urât și amenință și sunt convins că tu nu i-ai zis mare lucru, în fine..
  Potecuțo, eu zic că un avatar in care să apară ceva feminin, chiar și un logo cu o animație, te-ar scuti de anumite semne de întrebare de la alții, tu ști dacă zic bine. Totuși dacă vrea cineva să știe că dincolo de tastatura cu poteci, se află o fată drăguță, atunci o poate afla, iar dacă vor să ascundă și să facă mișto și să vorbească urât, atunci de asta nu ne putem ferii nimeni.
  Sper să nu mai ai parte de așa ceva, Doamne Ferește, este drept că ai în blogosferă astfel de postaci și hateri sunt mai outini, dar care sunt, aceștia sunt cam periculoși, din tastatură doar..

  Îți Mulțumesc Mult, și scuze înc-o dată încurcătura mea..
  Weekend Frumos iți Doresc !!!

  Apreciat de 2 persoane

 3. Eu mă mai zburlesc la oameni, la sentimente, la mine însămi, n-am blîndețea potecuțelor de munte. Nici încrederi apriorice și absolute. Dar… se mai întîmplă și să caut cu lumînarea (sper că de ele nu-i penurie…!) și să n-am ce reproșa cuiva.
  Precum ție, Stef, la mulți ani de blog 🙂

  Apreciat de 3 persoane

 4. Cand e de bine, chiar este necesar să ne zburlim și să „atacăm” sentimentele cu gânduri și vorbe bune. Ori cine își dorește să fie surprins plăcut și să nu fie lăsat în pace, când e de bine, nu?
  Uneori și eu poate m-am mai băgat în unele discuții, sau poate am scris articole prea dure, dar mai trebe și să scriem ce ne place că altfel devine monoton scrisul..
  Nu, nu cred că te voi provoca vreodată, sau pe prietenii de pe blog să-mi reproșeze ceva, poate de bine, iar dacă e de rău și a fost de la mine, atunci sigur am scăpat la butoiul cu vin și de acolo la tastatură, ceea ce este imposibil, că n-am numai un butoi cu moare de varză 🤣🤣🤣

  Îți Mulțumesc Mult de tot, Issabela!!

  Apreciat de 2 persoane

 5. Nu, nu, poți să-i recomanzi, la mine mesajele n-au voie să intre la spam. Doar acele sau acei pe care îi preocupă altceva, acelea vor fi șterse din oficiu..
  Aștept recomandarile, doar să nu fie siteuri cu: fotbal, jocuri și pariuri sportive, matematică și politică. 😁
  Mulțumesc mult de recomandări și urare, Weekend Plăcut.!!!

  Apreciat de 3 persoane

 6. La multi ani,Verde cu Stef! 🙂
  Spor la scris, Stef!
  Multumesc pentru cuvintele frumoase, si pentru prietenie!
  Si eu iti multumesc ca iti faci timp sa treci si pe la mine!
  Numai de bine!
  Weekend frumos iti doresc!

  Apreciat de 4 persoane

 7. La Multi Ani blogului tau si tie, Stef! Multumesc pentru ca in gandurile tale a avut loc si blogul meu.
  Adevarul este ca multe bloguri le-am descoperit si eu initial prin ramificatiile de la Rux si Carmen.
  Aceasta lume este o lume fascinanta si uneori a ne imprastia propriile idei ne face sa ne simtim bine si sa avem o usoara senzatie ca facem ceva mai mult si mai bine. Poate e doar o iluzie, dar uneori si o simpla idee poate contribui la moficarea starii de spirit in bine a cuiva. ceea ce e de bine!
  Un weekend minunat si spor la blogarit!

  Apreciat de 3 persoane

 8. Miii de mulțumiri, Emilia.!
  Trebuie sănătate cât de multă, în special în aceste zile de încercare prin care trecem..
  Și mie îmi pare bine și îmi face o deosebită plăcere ca am întâlnit oameni așa de faini și buni..
  Să sperăm ca odată măcar să ne întâlnim și live la o tabăra a bloggerilor, măcar odată mi-aș dori mult cu cei pe care ne citim frecvent..
  Weekend Plăcut !!!

  Apreciat de 2 persoane

 9. Mulțumesc Muuuult Diana.! 🤗
  Să avem spor la scris, dar și timp.
  Cu mare drag ! Și mie mi-a făcut mare plăcere că vam cunoscut și chiar am avut muuulte lucruri interesante de învățat de la voi 😳
  Cât timpul îmi permite voi bate la ușa blogului tău, pentru că îmi plac subiectele alese de tine..

  Să auzim numai de bine și un weekend fără vești rele să ne fie..!!!

  Apreciază

 10. Îți Mulțumesc Mult de tot, Suzana!
  Cu mare drag, păi cum altfel, doar blogul tău se numără printre primele 10, chiar dacă am avut o oarecare ezitare la abonare, datorită faptului că m-am văzut cam minoritar printre voi, dar de citit tot am mai tras eu cu ochiul 😉
  Așa este, practic Rux și Diana mi-au aprins „fitilul” , iar Carmen a aruncat „dinamita” 🤣 și uite așa am intrat într-o frumoasă echipă blogosferică 😊..
  Da, este o lume fascinantă, și sincer să fiu, blogul mie mi foarte drag, motiv pentru care am renunțat la fb.
  Nu este chiar o iluzie, cel puțin din punctul meu de vedere, pentru că chiar poți învăța multe chesti interesante, faţă de alte rețele sociale gen fb, care pe mine mă plictisesc din primele 5 minute în care am intrat și nici nu prea ai ce învăța de-acolo..
  Mulțumesc la fel și ție, Weekend Superb îți Doresc.!!!

  Apreciat de 2 persoane

 11. La mulți ani blogului, iar ție să-ți fie neștirbite plăcerea și sporul în a scrie pe el, dragă Ștef! E drept că sunt puțini bărbați care au răbdarea să mențină un blog activ, dar cu atât mai mare-i bucuria mea că ești unul dintre ei. Să ne citim mereu cu aceeași plăcere! 🙂

  Apreciat de 2 persoane

 12. Îți Mulțumesc Mult, Petre.!
  Da, așa este, când contopim plăcerea, sporul și dacă mai avem și timp, toate împreună le însuflețim pentru a scrie și a spune gândurile noastre pe aceste pagini virtuale dar care ne-au devenit dragi nouă pentru că ascund în spatele lor oameni frumosi, pasionați și cu dor de lucruri bune..
  Mulțumesc mult de complimente🤗
  Cu siguranță ne vom citi cu multă plăcere..
  Și mie îmi face plăcere că te-am cunoscut, iar dacă îmi pare rău de ceva, îmi rău că nu sa întâmplat mult mai devreme..
  Multe Salutari și o duminică frumoasă îți doresc.!!!

  Apreciază

 13. Îți Mulțumesc Mult Ștefane !
  La fel îți doresc și ție numai gânduri bune..!
  Mergem înainte cu puterea pe care-o avem și ne inspirăm uni pe alții, Numai Bine.!!!

  Apreciază

 14. Îți Mulțumesc Mult Aurelia !
  Să de-a Domnul să ne crească mereu inspirați și cheful de-a scrie și timpul necesar..
  Mulțumesc încă odată și să auzim de vești și informații pozitive🤗

  Apreciază

 15. Eeeei Florina, nu fi tu modestă.. 😊
  Lasă că ai timp, liniștită.
  Nu facem competiție, fiecare după timpul pe care îl are la dispoziție.
  Mergem înainte și facem ce putem, important e să blogărim cu drag, apoi restul vor veni de la sine..
  Mulțumesc mult de urare și compliment, o Săptămână Superbă îți Doresc.!!!

  Apreciat de 1 persoană

 16. Mă bucur și eu, deșii m-am temut un pic să nu te supăr..
  Îmi plac mult cățeii, dar deocamdată nu am că mama nu-i prea suportă și avem curtea comună, dar trag nădejde că într-o zi, nu orea îndepărtată, voi avea și eu un cățeluș..
  Zile Frumoase. 🤗

  Apreciat de 1 persoană

 17. Mă rog să de-a Domnul și sănătate să fie ca-i mai bună decât toate..!
  Sper că nu este ceva rău și va trece. Cu credință și optimism om străbate peste toate încercările vieții. Doamne Ajută să fie bine..
  O săptămână frumoasă îți doresc, Florina.!!!

  Apreciat de 1 persoană

 18. Hop și Aura! Bună, Ștef!
  La mulți ani blogului tău! Iar ție, timp suficient să-ți scrii dilemele și nu numai, să ne citești pe noi, prietenii tăi. Am remarcat că printre prietenii tăi sunt muuuuulți dragi și mie! Sigur că nu este foarte simplu să te ocupi de blog. Iți trebuie nu numai timp și subiecte, ci și o disponibilitate care vine din structura ta interioară. Cred, nu sunt sigură, că blogul meu are 10 (zece) ani în iunie! Dintre cititorii din acele vremuri puțini mai sunt activi și acum! Ce am vrut să-ți spun!? Că blogăritul nu e o joacă sau poate fi, dar dispari! Cei menționați de tine, prietenii noștri virtuali, sunt blogări de foarte mare calitate! A, mă bucur că avem aceleași preferințe la subiecte!
  Doar bine și mai bine! Cu prietenie sinceră, Aura sau Aurora. Cea de la Eco!

  Apreciat de 1 persoană

 19. Mulțumesc tare mult, Aura.!
  Așa este, timp de-aș avea să scriu mai des cât de fain ar fi 🤗
  Să ști că mă bucură mult faptul că am ajuns într-o „tabără” super tare cu prietenii super faine🙏 și ma bucur mult că la fel simți și tu..
  Da, ai perfectă dreptate că blogul se face și se întreține cu unele sacrificii și trebuie să-ți impui și să rupi din timpul tău și alte activități, dacă vrei să fi cât de cât pe „valul” blogosferic, dar voi face, sper, cât de curând un articol despre „unde, cât, cum, de ce” despre mine și blog.. WoooW, 10 ani, sunt așa de invidios, serios, zeeece aniii 😳, glumesc, fără invidie, desigur, dar să ști că chiar îmi pare nespus de rău că nu am inceput să fac blog de la un an 😁, chiar îmi place, 🤗
  Eu sper din tot sufletul să bloguiesc cât mai mult și cred că voi reuși, că-mi place și nu vreau să dispar prea curând..
  Da, toți prietenii noștri sunt niște blogări premium și trebe să recunosc că am avut multe de învățat de la ei și voi cu siguranță mai am multe de invarat, în special că sunt multe doamne și domnișoare cu facultate de litere, și nu te pui.. Este frumos când există conexiuni și când poți împărtăși lucruri în comun, pentru că nu te plictisești și tot timpul aștepți cu nerăbdare următorul articol de la cititorii pe care îi placi😊
  Și eu mă bucur mult de prietenie, la fel îți doresc și din partea mea, numai Bucurii și să auzim doar de gânduri drăguțe.. Multe Salutari !!!

  Apreciază

 20. La mulți ani, ție și blogului tău, dragă Ștef! Este prima aniversare și să fie cât mai multe. Un an frumos, în care ai scris multe lucruri faine și interesante. Îți mulțumesc pentru menționarea blogului meu, apreciere care mă onorează mult. Apreciez sincer entuziasmul și dăruirea cu care lucrezi la pagina de blog. Să ai putere și inspirație și să o ții tot așa.
  M-ai făcut să îmi amintesc cum am intrat în această lume fascinantă, acum… 12 ani. Ce mulți ani au trecut. Era atunci o efervescență în lumea blogurilor! Și ce de pagini super erau. Blogheri care aveau zeci de mii de vizite pe zii, chiar și mai multe articole pe zi, polemici, discuții, analize… Mulți au închis activitatea, alții mai scriu ocazional, iar alții, din păcate, au plecat spre alte zări, departe de lumea aceasta… Iar cei care au rămas constant pe baricade, sunt niște oameni atât de speciali.
  Numai bine, sănătate și mult succes în tot ceea ce faci! 🙂

  Apreciat de 1 persoană

 21. Îți Mulțumesc mult de tot Alex dragă ! Să de-a Domnul să se adune cât mai multe 🙂
  Sigur ca nu puteam să nu te amintesc și am făcut-o cu tot dragul. La fel mă simt și eu onorat când știu că am prieteni de o valoare atât de mare, iar intre ei, binențeles că se află și „lumea lui Alexandru”..🤗
  Sincer, aș vrea mult mai mult să mă implic în lumea blogului, însă și așa timpul meu este limitat, dar fac ce pot ca să îmi rezerv timp și pentru scris.. 12 ani, mi se pare foarte mult timp să ai și să fi activ pe blog,
  Te Felicit ! Da, așa este, sunt mulți blogări care renunță, dispar sau întrețin cu greu acestă lume a scrisului, de-aceea nu mă mai mir că uni renunță pentru că totuși nu este ușor să fi activ.. Aici nu este ca pe fb, intri, dai o geană și pleci. Aici ori exiști, ori nu.. Sincer, așa cum am mai spus, mie mi foarte ciudă că nu am ajuns în această lume al scrisului și cititului mult mai de-vreme, dar turez „motoarele” și incerc să vin din urmă cu pofta de a scrie și citi oameni minunați..

  Îți mulțumesc mult că mi-ai fost alături și pentru toată aprecierea ta.!
  Să ne citim cu bine și să fie bine în lume și viețile noastre.. Un Weekend Frumos îți doresc si Sănătate.!!!

  Apreciază

 22. Mulțumesc mult, Katy, să de-a Domnul să ajung și până acolo, deșii nu-i prea ușor să întreții un blog, dar ne străduim să ne menținem ☺️..

  Apreciază

 23. Felicitări, chiar dacă un pic tardive, și la cât mai mulți ani de „blogăreală!” Am recunoscut și eu din lista ta prieteni mai vechi și mai noi care mi-au bucurat și-mi bucură timpul petrecut în blogosferă. O zi minunată să ai! 🙂

  Apreciat de 1 persoană

 24. Mulțumesc mult, Roxy !
  Mă bucur că ți-a făcut plăcere să-ți descoperi blogării din trecutul și prezentul tău blogosferic..
  Pentru mine sunt toți cam noi că doar sunt tânăr pe blog, dar ce nu-mi place, când dispar subit bloggerii fără să zică ceva..
  O zi superbă și ție !!!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s