Voi, Frumoaselor ♥️💐

Sursa: google foto

Incep să scriu dar mă precipit, mă fâstâcesc, deșii stau liniștit în pat. Vreau să scriu despre voi, dar am emoții, să mă iertați ☺️

Ce ne-am face fără voi, voi care ne zâmbiți totdeauna.? Voi aducătoarele de speranță. Lumea fără voi ar fi pustie, săracă și gri. Fără voi ne-am simții pribegi, singuri și săraci. Cum ar fi lumea fără voi, dragelor? O casă părăsită și fără geamuri.. Un lac fără apă. Un puț fără găleată sau un lacăt fără chei.

Doamnelor, domnișoarelor, mămicilor, bunicuțelor, fetițelor, iubitelor, scumpelor și frumoaselor.. ♥️♥️♥️ Azi este ziua voastră, Vă Iubim și vă transmitem un călduros, La Mulți Ani !!! 💐💐💐

Să ne fiți mereu aproape și noi la fel vouă. Vă doresc multă sănătate și numai bucurii !

Sursa: google foto
Sursa: google foto

27 de comentarii

 1. Multumesc, Stef!
  Numai bine si tie, si dragelor din viata ta!
  Eeee! Si fara voi, barbatii, lumea ar fi cam tot cum ai descris-o fara femei. 🙂 Ne-am plictisi rau de tot unii fara ceilalti. 🙂
  Seara frumoasa iti doresc!

  Apreciat de 2 persoane

 2. Cu mult drag !
  Atunci facem să avem grijă uni de alții și să trăim în armonie ca să nu permitem plictiselii să-și facă cuib în viețile noastre..
  O Seară Liniștită, Diana.!!!

  Apreciază

 3. Ce frumos ai vorbit, multumim! 🙂 Sunt mama si de baiat si sper sa-l pot educa in spiritul acesta al respectarii femeilor, tuturor femeilor pentru că nu e deloc usor uneori sa fii mama, sotie, femeie, 🙂 .

  Apreciat de 2 persoane

 4. Cu mare drag, mulțumesc și eu, Florina🤗
  Eu am iubit-o și o iubesc pe mama, iar în mama am văzut o mare luptătoare, o prietenă, o femeie și o soție la superlativ.
  Aici sunt multe de zis și aș putea face o carte mare, MARE, despre grija, durerea emoțională, lupta și dorurile profunde ale unei femei.
  Toate astea le-am văzut la mama și la alte mămici, iar un bărbat, numa dacă vrea să-și astupe ochii cu o cagulă să nu vadă, și tot nu te poți ascunde, iar la un momendat tot vei capitula în fața unei femei, oricât de zimbru cu coama zburlită ai fi.
  Chiar dacă băiatul tău nu va avea un exemplu prea bun de la tăticul lui, cum nu am avut nici eu, dar dacă își va iubi mămica și va sta lângă sufletul ei, atunci va ști în viața când privește o femeie, să o vadă cu sufletul, nu cu ochii..
  Sigur, anturajul are de cele mai multe ori un exemplu negativ pentru creșterea unui copil, iar dacă va alege să-și ia ca modele, pe uni prieteni crescuți cu pumnii, cu alcool, cu țigări, droguri și lista poate continua, atunci este posibil când privește o femeie să nu vadă nimic dincolo de rochiță, decât un produs..

  Totuși, din cuvintele tale mi-am dat seama că ești o mămică și soție minunată, iar tu ca mămică, îi vei fi un reper deosebit fiului tău și când va fi mare va ști ce înseamnă O FEMEIE..
  Numai bine îți doresc !!!

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s