Isterie sau Pandemie.???

Sursa:google foto

Dragi prieteni, Goliți-vă Mintea.!!!

Acesta este mesajul meu pentru voi.!

Eu am trăit la țară și am văzut cu ochii mei ce înseamnă un animal isterizat, stresat, agitat.. Dacă o iepuroacă este stresată după ce a născut (puiat) își ucide toți puii și îi aruncă afară, ba unele se stresează atât de tare încât pierd multă energie și așa mai departe..

Închideți televizoarele, sursa numărul 1 de infestere psihică !

Am văzut comportamentul oilor. Dacă una singură agitată și stresată, se aruncă într-o groapă, toate celelalte îi urmează exemplul și se aruncă după ea..

Sursa foto: google

Scoateți-vă copii din casă și ieșiți afară în natură și evitați mulțimile de oi infestate psihic. Mergeți lângă o pădure cu copiii.. În special când se întorc de la școală bombardați cu știri, vorbe și vești nemotivaționale. Ei sunt mai sensibili la isterie..

Joacă-te cu un câine, mângâie o pisică, gândește pozitiv și uită de coronavirus care este mai mult o spaimă psihologică decât patologică..

Vă mai amintiți că în urmă cu ceva timp era isteria cu Australia în flăcări, că mor animale, că ard case, cutare și cutare..

Băi fraților, Australia arde în fiecare an și se regenerează din nou, și în fond și la urma urmei, noi suntem protagoniștii dezastrelor, dar despre asta voi vorbi într-un articol pe larg..

Isteria, spaima, frica, stresul nu fac altceva decât stinge focul cu benzină, asta se întâmplă.. Uitați-vă când se întâmplă un atentat, un incendiu, că mor mai mulți din cauză că se agită și se calcă în picioare unul pe altul. Goliți-vă mintea, nu lăsați frica să vă domine, să o băgați în suflet și să o duceți cu voi acasă, apoi să le-o dați și celorlalți ai voștri.!

Nu mai știu, luni sau marți am primit peste 20 de notificări despre coronavirus încât am zis, Dumnezeule, ăștia au înnebunit !!! Sperie lumea și o bagă într-un stres total..🙈🧯

Când lupul dă târcoale la turmă, nu poate să ducă decât o oaie cu el, că doar nu merge cu ranița-n spate să mai pună câteva și acolo, dar nu vreți să știți cât de tare se panichează turma, încât unele se lovesc cu capul de țarcuri, se înghesuie una în altă până se sufocă și mor apoi cu zecile.. Practicați yoga, rugați-vă cu vorbele voastre lui Dumnezeu, ieșiți în natură, priviți și ascultați lucruri drăguțe, și veți fi de Miii de ori mai câștigați..

Virușii cu coroanele lor în scurt timp vor expira, apoi vor veni alte „coroane”, altceva pe masa de „operație” a jurnaliștilor. Jurnalismul este o fabrică.. o fabrică de speriat oile.. o fabrică de panicat cei care se lasă pe mâna lor și pe-deasupra vor face și bani frumoși. Ăsta-i scopu ! Sunt ca niște vânători care stau pitiți și cum mișcă ceva, cum își descarcă flămânzi, „revolverul”.Vor trece coronaviruşii, iar vânzătorii de știri vor găsi ei alte „coroane”, alt Caracal, alte Elodii, alte Australii în flăcări ca să-și „informeze” oile și să-și astâmpere conturile, nu.?

N-ai nevoie decât de un articol ca să fi informat, nu de un arsenal de frici..! Și cu toate astea am văzut chiar ieri cât de ne-informată este turma care tocmai ce a picat testul.. Deșii în stația de autobuz există sute de metrii pătrați să poată sta, nu domnule, lor le place „compania”.

Cum ne protejăm.? Simplu.!

Uite, eu am autobuz aproape din oră în oră, și m-aș putea duce ca toți botezații, la 7 sau 8 când nu ai loc nici să respiri. Când virușii trec de la unu la altul ca purici de pe o pisică pe alta. Dar eu merg cu o oră mai devreme cand autobuzul este aproape gol, liniște, virușii încă nu sau trezit.

Nu mergeți la magazine la orele de vârf, odată cu gloata, mergeți dimineața devreme sau seara. În stație stați departe și evitați „turma”. Luați vitamine și minerale din timp, nu după ce virusurilor le crește „coroane”. Este prea târziu atunci.. Faceți sport, mergeți în natură, ori închideți-vă în casă, dar nu ascultând știri, îmbolnavindu-vă cugetul cu ele.. Fi-ți bucuroși, gândiți pozitiv, zâmbiți, alergați, zburați 🤗

Dacă tu devorezi „tone” de informații despre același subiect, tu deja ești infestat psihic. Și crede-mă, este mai grav decât ai fi infectat cu un virus, cu sau fără coroane..

Frica este un venin care îți invadează subconștientul, apoi se joacă cu tine. Scapă-te de ea, fugi din calea ei.!

Dacă sunt oameni bolnavi, nu-i îmbolnăviți și mai tare cu vorbe grele, ne-inspirate, ne-motivaționale.. Încurajați, cuprindeți cu iubire și dragoste.. O vorbă bună vindecă cum nu o pot face medicamentele, OKAY.???

Nu luați frica-n brațe, nu o du cu tine acasă, nu o da altora.! Credeți că va fi bine, și așa va fi.!

Cu prietenie, Ștef !

Sursa:google foto

Sursa: google foto

47 de comentarii

 1. De-acord cu toate, dar totuși n-aș pleca cu o oră mai devreme la serviciu dimineața…! :)))
  Și cu mall-urile, pari să nu fii din București, aici nu mai există oră de vîrf. Sau, mai exact, toate-s cu același vîrf, indiferent de ziua săptămînii. Cică n-are lumea bani, dar ăsta-i deja alt subiect :))

  Apreciat de 2 persoane

 2. merge metoda de salut a chinezilor…nu e neaparat sa dai mââna să te îmbrățișezi.Nu uita să te speli pe mâini și dacă ai mască de protecție în zonele unde e semnalat virus poart-o…….oricum nu mori 100% nici în caz că iei virus!Mie îmi pare pra mare isterizarea lumii

  Apreciat de 2 persoane

 3. Depinde de cum gândim și ce alegeri facem. Am ieșit astăzi în piață, unde am auzit tot felul de zvonuri alarmante despre „virusul apocaliptic”. Apoi am venit acasă și am ascultat știrile de pe un canal TV în care se arăta că zvonurile sunt mai periculoase decât virusul în sine. Știrile sunt bune, dacă știm să le selectăm corect.
  Sănătate și să auzim de bine, Ștef!

  Apreciat de 2 persoane

 4. Mulțumesc Issabela.!
  Știu, este mai confortabil să mai dormi o oră în plus, însă eu mai bine plătesc moftul ăsta și mă urnesc din timp și sunt mult mai liniștit..
  Și la noi în centru sunt supermarketuri ghiftuite cu oameni mai tot timpul, însă sunt și buticuri mici la toate colțurile în care vânzătoarele completează rebusuri și uneori același produs este și mai redus la preț.. Nu trebe neapărat să fac cumpărături doar să fiu văzut în hipermarketuri și malluri.
  Da, așa este, când vezi cât se cumpără și uneori fără rost, stai să te întrebi de unde atâția bani..?
  O seară plăcută îți doresc.!

  Apreciat de 1 persoană

 5. Da, chiar am râs de numa când mi-a arătat un coleg filmulețul cu chinezii cum se saluta cu picioarele 😁
  Sunt de acord cu tine că trebe protecție, mai ales dacă ști că ești contaminat atunci rămâi într-o carantină, nu mai mergi între oameni să perpetui îmbolnăvirea, însă uni au nevoie săi ridice jandarmii să îi ducă la spital..

  Da, isterizarea a devenit fantastic de mare, speriind astfel oamenii..

  Îți mulțumesc mult, o seară plăcută!

  Apreciat de 2 persoane

 6. Ştef, jos pălăria! Excelent punctat! Hai săo iau metodic, ca la şcoală!
  1. In zona mea, Tampa area, este linişte şi pace. Şi suntem mulți din toată lumea!
  2. Nici dracu’ (scuză-mi expresia!) nu ştie exact ce şi cum! Şi când afirm asta mă gândesc strict la omul de rând. Cu siguranță cineva ştie. Ce planuri se fac în spatele unor uşi închise pentru muritorul de rând nu ştim! Sună a teorie a conspirației!? Cam da!!
  3. Şi revin la tema articolului tău: isterie multă! Ai dreptate! Doar că am ajuns, unii dintre noi, să nu mai vedem pădurea din cauza copacilor.
  Mulțumesc pentru acest articol special!
  Să ai un sfârşit de săptămână minunat!

  Apreciat de 1 persoană

 7. Nu știu, eu personal de câțiva ani am renunțat să mai ascult știrile pentru că aproape nu mai am ce selecție să fac.. Se pare că interesul lor este să aducă pe „fața de masă” a populației doar extreme, doar frică, doar teroare, slăbind astfel poporul. Eu asta simt de fiecare dată când aud vreo știre, măcar că de cele mai multe ori sunt eronate sau interpretate astfel, nu să reducă impactul subiectului, ci să îl dramatizeze mai mult decât este în realitate..
  Dacă mai poți să selectezi din noianul de știri televizate sau de unde – or fi, atunci alege pentru inima ta doar știri relevante..
  Eu după ce am eliminat buletinele de știri din viața mea, mă simt mai liniștit.. Este strict părerea mea !
  Sănătate că-i mai bună decât toate.!
  Numai bine și ție, Petre.!!!

  Apreciat de 1 persoană

 8. Offf, Aura, îți Mulțumesc din Suflet pentru cuvintele tale.!!!
  Am vrut să nu mai zic nimic, am vrut să tac, am vrut să nu mă bag, dar n-am mai rezistat.. Prea prea mult tam, tam pentru ce.?
  Mă bucur să aud că ai o zonă liniștită în care nu auzi despre „sfârșitul lumii”, serios. ☺️
  Oricum cei „mari” fac planuri și nu-i oprește nimeni, de ce atâta forfotă și agitație care sperie lumea, sau poste asta se vrea, mai știi.?
  Exact asta am văzut-o și eu, cu cât oamenii sunt mai isterizati, ajung să se piardă de la esență și infestarea poate fi mai mare că n-am prea am văzut în jurul meu să se facă ceva..
  Oamenii, deșii au auzit atâtea informații și parcă fac contrariul.. Nu se protejează absolut deloc, doar se vorbește, dar nici măcar cele mai elementare măsuri de igienă nu le respectă, să nu mai zic de alte chestii..
  Mă bucur că ai văzut ceva special în acest articol !
  Eu îți mulțumesc Aura!
  Și ție un sfârșit de săptămână minunat și plin cu vești bune !!!

  Apreciază

 9. Pandemie de isterie. 🙂
  Cum zice @ecoarta: pe aici nu sunt isterizati oameni – desi, intr-un magazin mai mare din cartier rafturile cu conserve, paste fainoase si unt (!) erau destul de goale ieri (ceea ce e prima data cand am vazut in acel magazin).
  🙂 Daca toti ar pleca la serviciu cu o ora mai repede… ar deveni aglomerat autobuzul. 🙂 (am inteles, insa, ideea)
  Frica e un mecanism de supravietuire… La unii se manifesta exagerat acest instinct de supravietuire si chiar daca le-ai da sa citeasca ce spun specialistii ei ar zice ceva de genul: „da, dar daca astia zic asa sa nu se panicheze oamenii si, de fapt, e cum zic ceilalti?”
  Imi place articolul tau. E un indemn la ratiune (frica, insa, ucide mintea – cum zicea Frank Herbert in „Dune”) 🙂
  Seara frumoasa iti doresc!

  Apreciat de 1 persoană

 10. Sincer, nu aveam de gând sa comentez și nici nu am timp sa citesc celelalte comentarii, uneori și în multe locuri, pe unele bloguri,.mai lungi decât textul autorului, dar, deși în mare parte îți dau dreptate, sunt de acord, adică, am, totuși, o întrebare : cei care nu au la în apropiere un spațiu verde, o pădure, o poienita, un parc, la ce soluție sa ‘recurgă’??
  Zile bune și cu sănătate!

  Apreciat de 1 persoană

 11. Poate era bine să zic ferm ce este, Pandemie sau isterie, însă eu o cred, și îmi susțin punctul de vedere, că este o isterie generalizată. Probabil pe alocuri apele să fie mai limpezi și oamenii mai reținuți, dar prea, prea sa exagerat, părerea mea..
  Nu știu că zilele astea nu am ajuns la supermarketuri (Eu m-am pregătit de apocalipsă mai de-vreme, glumesc) dar ieri îmi spunea un coleg că a fost la kaufland și sa speriat când a văzut cum umpleau oamenii cărucioarele, încât sa speriat că așa ceva nu mai văzuse nici de sărbători.. 🙄
  Să ști că n-am absolut nimic cu cei care își fac provizii, însă am impresia că oamenii suflă în iaurt tocmai când nu este cazul..
  Ori ce om ar trebui să aibă în casă TOT TIMPUL un minimum necesar de alimente ne-perisabile pentru orice eventualitate..
  Doar o pană de curent pe termen lung, în zilele noastre poate crea adevărate drame dacă nu au necesarul de provizii la cămară.. Nu mai zic de un cutremur de proporții care nimeni nu poate anticipa cât de rău poate fi, dar să trecem peste și să zicem că noi în generația noastră nu va fi, deșii eu nu mă culc pe urechea aia..
  Dacă toți ar merge cu autobuzul cu care merg eu, ori că mă scol și mai devreme, ori mai târziu sau merg cu bicla☺️

  Mi-a plăcut citatul de jos, așa este cu frica prea exagerată!
  Îți mulțumesc mult Diana pentru gânduri și tot !
  Seară Frumoasă și ție să-ți fie !

  Apreciat de 1 persoană

 12. Cel mai şi cel mai important dintre toate e să respectăm ce ne recomandă Ministerul Sănătăţii, avem comunicatul lor la un click distanţă. Nu FB, nu alte prostii, că toţi suntem medici azi.
  Fain, Ştef! Ca de obicei, ai pus punctul pe i! 😀
  Seară frumoasă îţi doresc!

  Apreciat de 1 persoană

 13. Da, să ști că eu unu încerc să răspund tuturor mesajelor, și o mie de-ar fi, nu încarc altceva până nu răspund la tot, pentru că dacă cineva a pierdut 5 minute din viață scriindu-mi un mesaj, atunci este firesc și normal, atât să răspund la mesaj, cât și să întorc favorul..
  Bună întrebarea ta și era bine, totuși, să fi specificat chestia asta, întrucât trăim în epoca dalelor din beton și asfalt..
  Eu zic că dacă ai o mașină, o bicicletă sau chiar cu un autobuz, te poți deplasa până undeva la marginea pădurii sau a unui lac sau râu.. Chiar și acasă poți să-ți faci mica ta „junglă” cu flori și plante, de ce nu?
  Poți chiar pe balcon să-ți amenajezi micuța ta grădină cu flori, colțul tău verde poate fi la tine acasă, ori să mergi tu să găsești unul.. Nu este greu, zic și eu..
  Se pot viziona documentare cu așa ceva, iar netul este plin, în special yt-ul.. Poți merge în pădure și să rupi o crenguță de molid și o pui undeva să nu fie prea cald și rezistă mult și bine, iar la ceai poți chiar să adaugi niște ace și dă o aromă plăcută ceaiului. Eu mi-am luat o crenguță chiar de după crăciun și o am pusă afară și încă este tot așa cum am luat-o atunci..

  La fel și ție Ana, numai bine și sănătate.!!!

  Apreciat de 1 persoană

 14. Și este atât de simplu, nu ?
  Și totuși de ce atât de speriată lumea, măcar așa cum ai spus, poți atât de simplu să te informezi..
  Nu este greu deloc. Dacă ești bolnav stai acasă sau la spital pentru binele altora..
  Mie chiar mi-ar lipsi 14 zile de carantină, așa m-aș putea odihni și eu și aș avea timp să scriu de mama focului 🤣🤣🤣.
  Mulțumesc mult de apreciere.!
  Seară Frumoasă îți doresc și ție, Potecuțo !!!

  Apreciază

 15. Mulțumesc mult, Ioan !
  Yoga am practicat și eu dar într-o măsură foarte limitată acum vreo 15 ani. Depinde acum și în ce ramură că este foarte complexă, ca și artele marțiale și caratele..
  Seară Frumoasă îți Doresc.!!!

  Apreciază

 16. Un articol excelent! Si un mesaj foarte clar. Cu adevarat, la nivelul solului informatiile sunt cam neclare. Dar nici nu merita sa ascultam mesajele panicoase! Ca nu rezolvam nimic, ba ne distrugem si sistemul imunitar cu atata stres. Din pacate, lectia asta nu se prea invata in scoala. Noroc ca acum sunt atatea carti cu informatii benefice. Daca e sa ne rugam pentru ceva este sa fim mai luminati in a discerne ideile corecte de cele false. ceea ce devine din ce in ce mai complicat. dar eu cred ca totusi se poate cu o conduita consecventa!
  Multumesc, Stef! O seara linistita!

  Apreciat de 1 persoană

 17. Îți mulțumesc mult, Suzana !
  Exact, nu merită să plecăm urechea la asemenea sperieturi..
  Eu când sunt pe autobuz sau între oameni, pun căștile în urechi și ascult muzică și sunt mult mai relaxat și fără griji.
  Da, asta face explozia de informații din media și televiziune, îți distruge ce ai mai bun în tine. Probabil așa sunt programate să fie..
  Sigur, este excelentă ideea de a te ruga pentru iluminare și să discernem bine falsul, de adevăr, ceea ce uneori am bătaie de cap în a afla dacă mai ai stiri și surse corecte de informare, pentru că peste tot, primează banul..

  Încă o dată, îți mulțumesc mult și o Seară Liniştită si tie îți doresc.!!!

  Apreciază

 18. Foarte bine punctat! Eu cred că toată această nebunie este spre marele folos al unora. De aici și campania de isterizare a maselor. Manipularea este la mare putere, pe toate canalele social-media. Vom vedea ce va mai fi.
  Sănătate și liniște! 🙂

  Apreciat de 2 persoane

 19. Glumesc și eu. ☺️
  Cred că sunt peste trei ani de când nu am luat un concediu medical, iar uneori poate era chiar nevoie..
  Sunt de acord cu tine, decât bolnav, nu mulțumesc, mai bine ne mulțumim cu concediul nostru de odihnă..
  Weekend Plăcut de pe acum Potecuțo!!!

  Apreciat de 1 persoană

 20. Acum serios…am auzit că și la biserici s-au transmis niște reguli: la catolici fără să se mai dea pace(adică strângerea mâinii celuilalt), la ortodocsi împărtăşănaia cu linguriţa…sărutarea moaştelor! O grâmadă de reguli care demult se ştie că împrăştie viruşi şi trebuiau impuse!
  Îţi doresc numai bine Rostef! ☀🤗🖐😘😊 virtual nu de ia nimic!

  Apreciat de 1 persoană

 21. Mulțumesc Alex.!
  Cam asta am dedus din ceea ce am văzut în aceste zile, ba chiar mai mult, în unele cazuri am văzut multă multă batjocură și teatru pe seama acestui subiect..
  Exact cum ai spus, acesta era cuvântul cheie, manipulare, pentru cei ușor de prins în capcană..
  Și eu sper într-o ieșire cât mai grabnică din mreaja acestei făcături.
  Să auzim doar de vești mai bune și să fie Sănătate și pace între oameni !
  Weekend Plăcut Alex.!!!

  Apreciat de 1 persoană

 22. Mie mi-e frică să-mi iau concediu medical ca să plec aiurea sau pentru că mi-e lene să merg la muncă. Nu glumesc, chiar mi-e frică. Mulţumesc lui Dumnezeu, nu a fost nevoie pe bune deşi, vorba ta, au fost momente când nu mă simţeam bine şi totuşi veneam la muncă. Dar să iau medical să plec la munte sau mare, cum mai fac unii, nu pot. Am aşa o teamă că dacă glumesc cu asta e foarte posibil să vină vremea-n care chiar să am nevoie. Aşa că eu nu am nicio zi de medical, niciodată. O dată m-a trimis şeful acasă că o răceală mai puternică m-a făcut practic „inutilă” 😀 dar nu mi-a tăiat ziua aia deci nu m-am complicat să iau adeverinţe.
  Weekend frumos, Ştef!

  Apreciat de 2 persoane

 23. of, off, offf ! Acum sper că o dat Domnul să le vină mintea la cap și să facă lucrurile cum trebuie.!
  Oricum, unele practici n-au nici o relevanță spiritual/biblică, ele fiind împrumutate de la alte popoare, neortodoxe, și nu vreau să mă bag în „brânza” că mi frică să nu mă mai opresc..
  În vară mergeam cu bikla prin Alba Iulia și la un momendat sa blocat pista de biciclete cu alee cu tot și nu stiam ce se întâmplă.. Erau vreo 50 de preoți și mergeau după o „targă” dusă de 4 oameni și am înțeles că sunt niște moaște aduse de nu-știu unde, care conține nu-știu ce, și m-am înfuriat foarte tare când am văzut atâția „pelerini” jelind nu-știu pe cine, practici nefondate..

  Numai bine îți doresc și eu si weekend frumos !!! 🖐️💓☺️👍

  Apreciat de 1 persoană

 24. Să ști că la capitolul ăsta suntem la fel. Niciodată nu mi-am luat concediu medical dacă nu am fost bolnav, iar dacă sa nimerit vreun an cu nevoie mai mare de concediu, îmi luam în avans de pe anul viitor sau fără plată..
  Ai dreptate, nici eu nu-i înțeleg pe cei care își permit să „fenteze” casa de asigurări și ei nu sunt bolnavi🙄
  Eu doar în cazuri grave apelez la medic, deșii nu este prea bine nici așa, dar nu-mi prea place să mă văd prin spitale, iar dacă mă simt un pic mai rău parcă trece ziua mai repede la lucru și mă simt mai bine ca acasă.
  Acum ce să zic, voi femeile sunteți mai rezistente la boală. ☺️
  Bunica, când dădeam boala în găini, prima dată tăia cocoșii, că zice că ei mor mai repede 🤣, serios.
  No, ce să facem, noi cocoșeii ăștia tare blegi mai suntem 🤣🤣🤣
  Glumesc, 🤗
  Mulțumesc mult Potecuțo,
  Weekend frumos îți doresc și ție.!

  Apreciat de 1 persoană

 25. 🤣🤣🤣, Mulțumesc mult de compliment.. 🤗
  Zău așa, cum să lași un cocoș de trei ori mai mare decât o găină, să moară, nu.? 😁
  Să nu mă vezi pe mine când am temperatura 37,5 cum mi se dau ochii peste cap, ca la Tom după ce o ia de la Jerry cu tigaia, ha, ha, ha🤣🤣🤣 la 40 deja intru în moarte clinică.. Hai că am chef de glume că imediat se pornește sirena de intrat în weekend ☺️

  Apreciază

 26. Am auzit-o de la femei. Că soţii, iubiţii, fraţii lor s-ar plânge cam mult la o simplă răceală. Era şi o fotografie care a circulat pe net. Scrisă în engleză, semn că e mondială treaba: „dear friends, my husbant got a flu. Please pray for us”! 😀
  Pe de altă parte, într-una din serile trecute, pe un canal de documentare la care mă uit ca să adorm, un tip încerca să demonstreze că bărbaţii chiar au simptome mai grave la o gripă decât femeile care cică ar lua doar formele mai uşoare. Cică cercetătorii au injectat virus gripal pe un şoarece şi acelaşi virus pe o şoricică (mda, nu suntem de acord, dar aşa testează cercetătorii diverse) şi i-au pus în labirint. Ea s-a descurcat mai bine decât el să ajungă la mâncare. De aici au spus că ei sunt mai afectaţi decât ele. Concluzia documentarului: nu e dovedit ştiinţific faptul că e valabil şi la oameni, dar bărbaţii pot avea acum o scuză 😀

  Apreciat de 2 persoane

 27. Ehe, he, heee, cum știți voi să ne deconspirați 🤣🤗🙈
  Hai că m-am distrat pe chestia asta, chiar interesantă treabă..
  Uite cum fac eu, nu glumesc acum.
  Dacă fac febră nu i-au nici un medicament, decât niște ceaiuri calde, îmi place din fructe de pădure culese de mine și storc un pic de lămâie și îl beau mai mult fierbinte, bine, nu să te opări. Mă bag la pat și rezist cât pot eu de mult cu febra. Las ca febra să-și facă treaba, iar dacă ajunge pe la 40 de grade i-au ceva paracetamol de calibru și astept efectul..
  Merge și cu un vin fiert dar pentru mine este foarte grețos și rar pot să beau un pahar..
  Antibiotice nu prea i-au eu pentru răceli sau gripe, doar în cazuri extreme.. Ce să zic, trebe să recunosc că-mi cam dau ochii peste cap și mă simt ca naiba și uneori parcă mi se pare că nu mai am mult și-mi dau duhul, dar trece..
  Consider că noi „băieții” dacă trecem de primele două zile și nu murim, atunci murim în a treia zi
  🤣🤣🤣🤣, iartă-mă glumele astea a mele..! ☺️

  Apreciat de 1 persoană

 28. Dacă îţi face bine tratamentul cu ceai, e ok, nici eu nu sunt de acord cu luatul de antibiotic după ureche. Totuşi, dacă vreodată, eu sper să nu ai nevoie, va mai fi cazul, să ţii minte că pentru febră e indicat să iei o fiolă de algocalmin. Dar fiolă, nu pastilă. Un medic a zis, nu o spun eu. 😉
  Hahahaha, tare gluma! 😀 😀 😀

  Apreciat de 2 persoane

 29. Ceaiurile sunt foarte bune, însă deja când răceala este prea mare, atunci trebuie totuși ajutat și cu medicament..
  Nu, n-am știut de algocalmin fiolă.
  O să țin cont de acest pont și îți Mulțumesc mult de tot.
  Seară Frumoasă îți Doresc!!!

  Apreciat de 1 persoană

 30. Ioan, văd că ai cochetat cu multe hobby – uri, și este foarte bine pentru că din fiecare ai învățat câte ceva..
  Seară Frumoasă și un Weekend plăcut îți Doresc !!!!

  Apreciază

 31. Sa raspund cu precadere la titlul tau: Eu as zice ca e mai mult isterie cauzata de pandemie. Sau nu, mai bine zis de media si toata frica si teroarea pe care incearca sa o bage in populatie.
  Ma uit spre exemplu la mama, care deh, e casnica si nu are activitati prea multe in afara casei, limitandu-si activitatile la treburile casnice, gatit si gospodarie dar si televiziune, bineinteles.
  Nu cred ca am intalnit oameni mai panicati decat cei care stau de fapt in casa si nu ies afara dand piept cu realitatea.

  O saptamana viitoare productiva, de preferat fara virusi si o primavara frumoasa, Stef! 🙂

  Apreciat de 1 persoană

 32. Așa sunt de părere și eu că sa prea exagerat de data asta 🙄
  Vorba aia, când balta are mult pește, toți pescarii vor să tragă ceva, așa că mass-media a avut o priză bună și multă „marfă” de lucru care așa cum spuneai, aleg să se informeze doar dintr-o singură sursă.. Faptul că sunt atâtea versiuni de pro și contra, oamenii sunt debusolați și parcă nu mai știu în cine să creadă și ce au de făcut..
  În special vârstnicii sunt vulnerabili la noianul de știri amestecate, care din păcate tot ne informați rămân..

  O săptămână frumoasă îți doresc și eu, normal, fără vești rele și viruși !!!

  Apreciază

 33. E din ce in ce mai grav ce se da pe TV de dragul audientei, sa stii, la fel cum e grav ce titluri au ziarele: A MURIT, cu majuscule, apoi, NU S-A MAI PUTUT FACE NIMIC… si altele, ce cauta oamenii astia in presa, ma intreb?

  Apreciat de 1 persoană

 34. Chiar aseară am fost la un prieten și după ce am intrat în sufragerie, a pornit televizorul și direct in miezul unei știri despre corona sa nimerit și i-am zis, „schimbă tati canalu că deja mă lovește”.
  Bă, nu mi-ar fi dacă oamenii, mă refer la cei care stau gură cască și privesc la aceste știri ca la telenovele.. Eu le-aș pune o întrebare. Băi fraților, booon, ați rumegat și v-ați îndopat conștiința două luni despe acestbsubiec, și sunt ferm vonvins că de cele mai multe ori, jurnaliștii vorbesc tot același lucru în fiecare zi despre acest caz, doar așa cum ai zis tu, îi pune o cratimă, o paranteză, schimbă titluri ca să atragă pe curioși..
  Și le-aș zice.! Ce faceți voi care sunteți mai informați decât mine, dacă mâine ar izbucni un focar de coronavirus.???
  Sunteți voi pregătiți, după atâta informare?
  Îți spun că NU !
  Uite, săptămâna trecută eram în stația de autobuz și, crede-mă, cred că erau 50 de oameni bot, în bot, uni stranutau, ații tuseau, fumau, dar stateau la taifasuri nas în nas..
  Întrebarea mea, la ce folos să te îndopi cu atâta informație, dacă tu nici măcar cele mai elementare măsuri nu le aplici..?

  Da, Florina, ai dreptate, ce ar căuta aceștia în presă, în televiziune, chiar și prin politică, care la rândul lor ar avea nevoi ei să fie sfătuiți, ajutați, consolati, sau poate chiar să meargă puțin pe la școală să mai i-a niște notițe de conduită și bun simț..
  Mulțumesc mult de vizită și comentariu, o zi de joi, Super.!!!

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s