Cu bikla pe coclauri (partea 1)

A venit primăvara !!! Ieee !!!Ieșim din casă sătui de iarnă și brrfrig, dăm buzna pe coclauă pe bicicleta, pe trotineta, pe role, skateboard, sau de ce nu, cu rucsacul în spinare și la pas, important e să mai lăsăm tinichelele în garaj și să gustăm din plin mirosul primăverii.. In cazul meu, eu a trebuit să scot bikla din pivniță foarte murdară și încărcată cu un strat gros de noroi pentru că in noiembrie am avut de mers pe un deal să plantez niste pomișori , destul de departe de casă și a fost un noroi gros pe drum care sa prins de roți și am rămas împotmolit, și a trebuit să abandonez bicicleta într-un gard, apoi eu a trebuit să-mi continui mersul fără ea, după aceea m-am întors și mi-am recuperat-o cu greu din noroiul lipicios ca o plastilina..

Acum e pregătită de drumuri lungi și cu multă transpirație, oboseală, pană de cauciuc, poate lanț rupt și alte peripeții care se pot întâmpla cu mersul pe biclă..dar nimic nu se compară cu o ieșire cu bicicleta pe o vreme atât de frumoasă..

Ca un sfat din partea mea, eu care parcurg și peste 50 de km pe zi, atunci când mă simt bine si vremea e favorabilă..

Mancati bine și consistent pentru că pedalatul arde miii de calorii..Nu plecați de acasă fără apă la voi, luați măcar un litru de apă sau suc pentru că uneori transpirati mult și apare setea.. Dacă parcurgeți o distanță mai mare de 5 km. ar trebui să aveti la voi și un kit de reparat pana de cauciuc, care costă maximum 10 lei, binențeles că va fi nevoie de o pompă de mână să o aveți în rucsac..Apoi veți mai avea nevoie de un set de imbusuri, acum au apărut dintr-un material ușor, ceea ce nu va afecta la greutatea rucsacului.. Verificarea bicicletei, mai ales când vreți să faceți drumuri mai lungi.. Trebuie neapărat ca franele să fie bune și chiar dacă mergeți ziua, ar trebui să aveți o sursă de iluminare la voi..fie o lanternă frontala pentru cap sau pe bicicletă, impotant e să funcționeze, pentru că nu se știe niciodată când te prinde noaptea pe drum.. O lanternă frontala costă circa 30 de lei și sunt foarte bune, licuricii pentru față spate sunt undeva la 15 lei bucata..Și ceva dulce puteți pune in rucsac, dar nu ciocolată că se topește..Veți găsi la plafar spirulină, iar o pastilă luată înainte de plecare, face mai mult decât orice dulce din lumea asta..

Deci, ieșiți din casă și pedalaţi cu incredere, apoi veți vedea rezultatul, că de starea de bine din timpul mersului nu se mai discută..

Plimbări plăcute și o Primăvară Înfloritoare pe Toate Planurile vă Doresc !!!

3 comentarii

 1. Cu Mare Drag ! A fost placerea mea, însă mă bucur când văd oameni satisfăcuți de ceea ce fac .. Îți Mulțumesc eu de vizită !!!
  Scuze că n-am răspuns, nu a fost cu intenție..!
  Sunt nou pe blogosferă și multe chestii cu setările și comenzile încă nu le înțeleg, sper să le dau de cap..
  Multe Salutări !!!

  Apreciat de 1 persoană

 2. Nu este nevoie să te scuzi! Fiecare are în spate un început, fiecare a fost și este nou în ceva! Totul se învață, pas cu pas și nimeni nu știe totul nici într-un domeniu … 🙂 Îți doresc mult succes în tot ce faci și sunt sigură că vei da de cap tuturor comenzilor de care ai nevoie pentru blog!

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s